Последни Рецепти
Последни Статии

Gastronomix

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

От 8 до 11 ноември 2017 г. в Интер Експо център в София се провеждат най-големите в страната изложения на храни и напитки. Традиционно вече, за 24-ти път в първата седмица на ноември, утвърдено като най-авторитетното събитие на хранителновкусовата индустрия в България се представят и всички новости от брашна.
Над 450 фирми-участници, 150 от които се включват за първи път, ще покажат пред посетителите качествени продукти и нови технологии.Над 80 чуждестранни фирми също ще се опитат да създадат делови партньорства, да тестват българския пазар и да предложат продуктите си на изложенията.

Ако се вълнувате от храна и продукти това изложение е за вас. Ако сте производител, ако вашата работа е свързана с храна, нейното производство и технологии – тогава със сигурност сте там.

В залите на Интер Експо център ще се организира форум “Българските биопродукти по време на българското председателство на Съвета на ЕС”. Ще има конференции и занимателни дегустации.
Освен хилядите продукти, посетителите ще могат да се възползват и от богатата съпътстваща програма.

gastronomix 1

Гостите на изложението ще могат да се запознаят с нови продукти и вкусове, както и да видят лицата зад “марката”, която присъства на трапезата им.
В шестте зали на Интер ЕКСПО център, ще се проведат международните изложения:
БУЛПЕК
МЕСОМАНИЯ,
СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО,
САЛОН НА ВИНОТО,
ИНТЕРФУД & ДРИНК
СИХРЕ
Bocuse d’Or България 2017г.
WiFo – форум за вино (wine) и храна (food)

gastronomix

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории