Последни Рецепти
Последни Статии

Gastronomix 2018

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: Gastronomix
Къде: Интер Експо Център, зала 6, София
Кога: 7 до 10 ноември 2018

От 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо център в София се провеждат най-големите в страната изложения на храни и напитки. Традиционно вече, за 25-ти път в първата седмица на ноември, утвърдено като най-авторитетното събитие на хранителновкусовата индустрия в България се представят и всички новости от брашна.

Gastronomix 2018

Ако се вълнувате от храна и продукти това изложение е за вас. Ако сте производител, ако вашата работа е свързана с храна, нейното производство и технологии – тогава със сигурност сте там.

GastronomiX PRO е единствен по рода си кулинарен форум за професионалисти, състоящ се от майсторски класове на световни и български шеф-готвачи и експерти, както и презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Основна цел е изграждащите се готвачи и ресторантьори да получат идеи, нови знания, умения и вдъхновение, за да овладеят по-горни нива в професията.
GastronomiX PRO популяризира и българската висша кухня и е място за среща и контакти на професионалната кулинарна общност в България.

През ноември 2016 се проведе първото издание на GastronomiX. Форумът събра кулинарната гилдия и показа, че е важно място за вдъхновение и надграждане на умения и знания и като събитие, на което умели и талантливи професионалисти предават своя опит на хора желаещи да изграждат кариера в професионалната кухня и ресторантьорството.

Гостите на изложението ще могат да се запознаят с нови продукти и вкусове, както и да видят лицата зад “марката”, която присъства на трапезата им.
В шестте зали на Интер ЕКСПО център, ще се проведат международните изложения:
БУЛПЕК
МЕСОМАНИЯ,
СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО,
САЛОН НА ВИНОТО,
ИНТЕРФУД & ДРИНК
СИХРЕ
Bocuse d’Or България 2018г.
WiFo – форум за вино (wine) и храна (food)
GastronomiX PRO

Gastronomix 2017
Повече информация: https://web.facebook.com/events/248718002408869/

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории