Последни Рецепти
Последни Статии

Меню на „Златен глобус“

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Награди Златен глобус 2017 бяха събитието, което обсъждахме в понеделник 9 януари – триумфа на един мюзикъл, който ще се гледа „Ла Ла Ленд“ – спечелил всички 7 награди „Златен глобус“, за които бе номиниран. И речта на Мерил Стрийп, която получи почетния “Златен глобус”
Сега ще ви разкажем за кулинарната страна – снимките са от сайта на събитието – може да дойдат идеи и за пфорнление на празнична трапеза и как да оформяме ястие.

golden_globe_food_presentation
Golden Globe 2017 Menu Unveiled

Какво похапваха звездите на „Златен глобус“
Какво похапнаха звездите на тазгодишното издание на „Златен глобус“? Всички чинии изчезнаха от масите преди началото на телевизионната част, пише Associated Press.
golden-globe-diner-1
Тази година менюто, създадено от майстори готвачи, е било салата от червено цвекло с козе сирене и шамфъстък, следвана от филе миньон и костур.
golden-globe-diner-2

golden-globe-diner-3

golden-globe-diner-4

Те са били поднесени на гостите 90 минути преди церемонията, още докато повечето номинирани и други знаменитости позират по червения килим.
Сервитьорите бързали да разчистят масите преди камерите да започнат да предават на живо. По тях не остава и следа от храна, когато звездите най-накрая стигнат до балната зала. По телевизията се виждаха само чаши, бутилки вино и шампанско.

golden-globe-diner-5

Скрито от погледите изобилие на храна обаче имало в съседно помещение. Там се сервират малки сандвичи, плодове, сирене и зеленчуци. Имало и десерти, кафе и коктейли.
Знаменитостите разменяли опит, мнение или просто се наслаждавали на компанията си на гала вечеря, организирана тази година от сп. „InStyle“

Снимки: goldenglobes.com

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории