Последни Рецепти
Последни Статии

Летен веган фестивал

Добавено в Други, Любопитно

Добави към моето меню

Какво: Летен веган фестивал
Къде: Голямата Поляна, Южен Парк-София
Кога: 6 – 8 юли 2018

“Етичен свят – по-доброто бъдеще“ – това е мотото на фестивала „Парк фест“, който започва днес. Той е организиран от Българското вегетарианско общество. Това е третото издание на фестивала, като за първи път ще се проведе в София.

leten vegan fest sofia 2018

„Основата е да наблегнем на потребителския избор и колко отражения дава всеки един избор върху околната среда, върху нашето лично здраве, колко е отговорно всъщност това, което правим всеки един ден като избор“, коментира Александра Вали.

Марина Васильовска посочи като най-често срещаната лоша практика използването на пластмасата. Опаковките за еднократна употреба буквално заливат света, добави тя. „Малките промени на навиците всекидневно могат да дадат сериозно отражение. Не е нужно дори да правиш големи и драстични промени, важното е да започнеш отнякъде и да го направиш това нещо нов навик“

В програмата на тридневния фестивал в Южния парк – интересни лекции, спортни активности, забавления, споделени каузи и вкусна храна. Една от темите е връзката на храната с най-разпространените болести. През трите вечери ще бъдат прожектирани и филми, като един от тях е на същата тема.

Участници: Българско Вегетарианско Общество , Spizing, Lifestore.bg PL Pharma Веган Къмпани Leya Edgy Veggie Loving Hut Sofia Домашно Сладкотворчество БАЛЕВ БИО МАРКЕТ Livity

Facebook събитие може да проследите тук: https://web.facebook.com/events/182753269116252/

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории