Последни Рецепти
Последни Статии

Ден на таланта в Музейко

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

ХИЛЯДИ ДЕЦА РАЗКРИХА ТАЛАНТИТЕ СИ НА LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО

С рисуване, песни и танци малки и големи се в включиха в „Ден на таланта“

На 12 ноември 2017 г. хиляди деца показаха своите таланти по време на Lidl Неделя в Музейко, чието издание този месец беше под надслов „Ден на таланта“.
Малки и големи творци демонстрираха музикални, танцувални и дори архитектурни умения чрез серия от забавни работилници, като не пропуснаха да се изявят и в предизвикателства в сферата на театралното и изобразителното изкуство.

Lidl Nedelya November2

Силен интерес предизвика интерпретацията на постановката „Червената шапчица“, която разказа обичаната история чрез светлинно шоу и пренесе децата в магията на куклените спектакли.

Най-смелите се изявиха на импровизирана „Сцена на талантите“, където се представиха с изпълнения на песни и стихчета, а по-притеснителните заложиха на семейните изпълнения.

Lidl Nedelya November3

Малки художници създадоха галерия от вкусни натюрморти по аранжирани тропически плодове, а в специалното ателие “Златна есен“ малчуганите изработиха декорация от естествени материали. Бъдещи архитекти пък конструираха истински дървени небостъргачи, а BG Бъди Активен се погрижиха за най-неуморните чрез поредица от спортни игри и българско право хоро.

Lidl Nedelya November 1

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 12 ноември билетите за детския научен център бяха на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории