Последни Рецепти
Последни Статии

MasterChef търси нови кулинарни таланти

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

MasterChef се завръща и търси нови кулинарни таланти

Любимото кулинарно шоу MasterChef се завръща с четвърти сезон по bTV.
Авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, започва търсене на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове.
Защото “най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня”!

masterchef 2017

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, може да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg/casting/ или на телефон +359 879 280 449.
Желаещите да се включат в състезанието за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка. Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителните кастингите, за да заслужат шанса да се срещнаст със строгото, но справедливо жури на MasterChef.
В четвъртия сезон на MasterChef най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-интересни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории