Последни Рецепти
Последни Статии

Mood for Food street fest

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Mood for Food street fest
Какво: Mood for Food street fest
Къде: Пловдив
Кога: 14 – 16 септември 2018

Наслада от храната. Споделяне на преживяването. Забавление с любимите хора. Това е философията на „Mood for Food“ – кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива.

Mood for Food street fest plovdiv

Oт 14 до 16 септември Moоd for food ще подари незабравимо кулинарно преживяване. Защото храната е в центъра на всичко, но около нея трябва да има много повече, за да се насладиш максимално на всеки вкус, аромат и глътка. Тази година за първи път ще имате възможността да се насладите на този празник на храната, точно на главната улица, и то не къде да е, а в слънчев Пловдив – културния център на България, заслужил признанието за Европейска столица на културата за 2019 г.
Разхождайки се, ще усетите изкусителния аромат на прясно приготвен сочен бургер. Отсреща – студена пенлива бира, която идеално допълва перфектния кулинарен тандем. Измежду пикантните изкушения и неустоимите десерти ще попаднете на escape room. Докато си похапвате автентична пица, направена от световен шампион, ще можете да чуете и любима BG банда. Освен това ще има чаши, пълни с вино, уъркшопи, гофрети и какви ли не десерти. В общи линии – съвършената наслада за всички сетива.
Кой ще готви за вас?
Лора, която празнува 2 години на блога си FIT Sweets by Lori, ще бъде на фестивала в зоната за лекции, за да разкаже как да приготвяме сладки изкушения за кратко време.
Белгийска гофрета на клечка – от караваната на Lolly The Vintage Caravan.
За гладните номади – Nomad Burger ще приготвят бургери.
Mangia Van също ни очаква през септември. И приключенски настроената каравана „Посоки” ще дойде.
Mood for Food представя и световния пица шампион – Радостин Кирязов.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории