Пилешко филе с лук и гъби : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Пилешко филе с лук и гъби

Добавено в Наши гости, Ястия с пиле

Добави към моето меню

Пилешко филе с лук и гъби
приготвено в Мултикукър приготвена по рецепта от блога „Храна за мой‘те канибали“ Пилешки хапки с гъби в лучен сос
Рецепта споделена от Galina Sabeva‎

pile multicooker

Продукти:
1 кг пилешко филе
350 г гъби
1 кг лук
250 мл бира
100 мл вода
60-80 мл зехтин (олио)
1 ч.л. сол,на вкус
черен пипер, риган или мащерка, магданоз
1-2 с.л. брашно,според предпочитанията за гъстотата на соса.

Начин на приготвяне:
• Пилешкото месо се нарязва на едри хапки
• Гъбите се почистват и нарязват на едро (дребните оставят цели)
• Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
• Всичко се поставя в съда на мултикукъра, наливат се бирата, водата, олиото и посолява.
• Мултикукърът се го включва на програма за печене с времетраене 30 мин.
• След изтичане на времето се отваря капака, прибавят се черен пипер и риган,размитото с малко вода брашно, разбърква се,затваря се капака и се включва програмата за не повече от 10 мин.
pile gybi luk multicooker

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории