Последни Рецепти
Последни Статии

Победител в MasterChef е

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Станислав Райчев, пожарникарят от Бургас, който надделя над Цветомира Ванчева във финала.

pobeditel-v-masterchef-e 1

Станислав впечатли Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки с тристепенно меню: рибно предястие с чипс от кожа; телешко бонфиле с крем от целина и пяна от лилав морков; и десерт от сладка баница с печен лешник и плодове.

“От първите моменти в MasterChef Станислав показа желанието си да се научи и докаже. Бори се „със зъби и нокти” за престилката си. Никога не изгуби концентрация и готвеше с убеждението, че може да се справи с всяко предизвикателство. Професията му на пожарникар безспорно повлия на самообладанието му в кухнята. За да стигне до тук, той плати висока цена като жертва време със семейството си, но доказа, че всичко си е струвало. Огромното му израстване на кулинарната арена пролича ясно в ястията, които сервира на журито и получи заслуженото им признание”, казват от MasterChef.

Победителят от шоуто ще получи голямата награда от 100 000 лева и стипендия за академия Le Cordon Bleu в Лондон.
Директорът на школата Емил Минев поздрави Станислав Райчев за постижението и изрази нетърпението си да го посрещне в европейската столица на кулинарията.

pobeditel-v-masterchef-e
Станислав Райчев e на 32 години от Бургас. Израснал само с баща си, той пази спомените от детствотo, когато майка му е готвила. Отгледан с типично “мъжка” храна като макарони и яйца, той открива страстта си към кулинарията заедно с любовта.
Среща съпругата си в академията, в която и двамата учат за пожарникари, двамата вече имат тригодишен син. Станислав мечтае да отвори специален ресторант за колегите си – огнеборци с парите от печалбата от MasterChef.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории