Последни Рецепти
Последни Статии

Умен кантар

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Умен кантар следи мазнини и мускулна маса

“Теленор” представи умния кантар Huawei Body Fat Scale
Разработката на китайския технологичен гигант позволява проследяването на общо девет показателя

Телекомуникационният оператор “Теленор” представи умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в комбинация с приложение за Android и iOS, позволява на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни показатели.

Huawei Body Fat Scale
Huawei Body Fat Scale – Умен кантар следи мазнини и мускулна маса

Чрез технология за биоелектричен анализ, Huawei Body Fat Scale дава възможност за проследяване на общо девет показателя, включително тегло и телесни мазнини, индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и др.

Umen kantar

Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители, като те се синхронизират автоматично през Bluetooth 4.1. Разработката на китайския технологичен гигант гарантира възможно най-точни резултати и анализ, благодарение на умна аларма, която напомня всяка сутрин, че трябва да минете през кантара. При желание, потребителите могат да споделят данните от Huawei Body Fat Scale с приятели или треньор си в социалните мрежи.

За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява добра видимост.

Остава само въпроса какво правят тези, които не са абонати на телекома, но имат например телефон Huawei и желание да имат умен кантар?

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории