Последни Рецепти
Последни Статии

World Class Cocktail Week в София

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: World Class Cocktail Week
Къде: София
Кога: 14 – 20 май 2018 г.

Празник за всички ценители на коктейлното изкуство. От 14 май София е домакин на световната програма World Class Cocktail Week, която среща първокласни напитки с най-доброто от градската култура в любими столични клубове.

World Class Cocktail Week 1

Организатор на събитието е водещата платформа в коктейлната революция и основател на най-голямото състезание за бармани в света – World Class. Целта е да разпространи новите тенденции в коктейлната култура с помощта на топ бармани, които ще създават невероятни коктейли с някои от най-качествените, известни и обичани алкохолни марки в света.

World Class Cocktail Week 2

Следвайки огромния успех на събития като тези в Париж и Лондон, World Class Cocktail Week удовлетворява желанието на публиката за нови открития и незабравими преживявания, споделени с любими хора. София посреща световни бар звезди като Ъруин Триковски – Глобален посланик на уиски The Singleton, и Пауло Фигeредо – Глобален посланик на водка Ketel One, които ще ни поведат на пътешествие през историята на коктейлната култура в София.

World Class Cocktail Week 3

Посетителите на By The Way и Спутник ще имат възможността да опитат неочаквани интерпретации на световноизвестни класически коктейли.
В Public Bar и Щастливото Прасе ще творят доказани експерти от индустрията, които ще ни запознаят с всичко за едно от най-модерните малцови уискита – The Singleton.
За любителите на уличната храна Street Chefs и Travel Cocktails ще направят специални оферти – бургер+коктейл.
В Космос ще царува фаворитът на барманите Негрони, а в КОТО – джин Tanqueray No.TEN и тоник половинката му.
Текила коктейли и благотворителна вечер в One More Bar, изложба и CÎROC блясък в Sense, тънкостите на опушените уискита в Oscar или галерия от джин изкушения в 5L – тази седмица на коктейлите ще има по нещо за всеки вкус.

Открийте всички локации, част от World Class Cocktail Week и проследете събитието във Facebook и в Instagram

Всички събития на World Class Cocktail Week са достъпни само за лица над 18 години.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории