Последни Рецепти
Последни Статии

Даровете на ума и сърцето

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: фестивал “Здравей, Здраве!”
Къде: Пловдив
Кога: 21-22 април 2018
На 22 и 22 април в Пловдив се проведе деветото издание на фестивала “Здравей, Здраве!”, част от официалната програма на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019”.
През 2018 г. мотото е “Даровете на ума и сърцето

zdravej-zdrave

Посетителите на фестивала имат възможност да се включат в поредица от безплатни прояви и демонстрации, свързани с продукти за превенция и здраве. Повече от 130 практици, спортни инструктори и производители на здравословни продукти и услуги се обединяват от желанието да споделят знание и опит в нетрадиционните подходи в лечението на заболявания и необходимата грижа, за да бъдат избегнати. Предвидени са и творчески работилници. За най-малките ще има обособен детски кът.
В Цар-Симеоновата градина ще се провеждат групови тренировки, ще има танци и игри. Темата „Даровете на ума и сърцето“ ще провокира участниците в конкурсите за литературно есе, фотоснимка и рисунка.

Програмата е публикувана на сайта на фестивала: www.zdraveizdrave.org.

Освен в Пловдив тази година събитието се пренася и в още 16 града на България – Варна, Търговище, Троян, Казанлък, Ямбол, Русе, Габрово и други. За първи път в Бургас, Благоевград и Видин. Организаторите на фестивала в Пловдив с радост откликват и на нови населени места, готови да споделят този празник на знанието и грижата за здравето.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории