Последни Рецепти
Последни Статии

Годината на вола 2009

Добавено в Готварски статии, Хороскоп

Добави към моето меню

Годината на вола 2009
През настъпващата година на Земния Вол в семейните отношения ще преобладава стремежът за укрепване на връзката, а в политиката и бизнеса ще триумфира реализмът.
vol

В годината на Жълтия (Земен) Вол, която започва на 26 януари 2009г ., основни качества ще бъдат верността към съпруга, отговорността към семейството и развиването на творчески способности за ръст в кариерата.

Свиня Китайски Хороскоп 2009

Маймуна, Китайски Хороскоп 2009

Петел Китайски Хороскоп 2009

Куче Китайски Хороскоп 2009

Плъх Китайски Хороскоп 2009

Коза Китайски Хороскоп 2009

Бик Китайски Хороскоп 2009

Заек Китайски Хороскоп 2009

Дракон Китайски Хороскоп 2009

Змия Китайски Хороскоп 2009

Кон Китайски Хороскоп 2009

Тигър Китайски Хороскоп 2009

Китайският календар е лунен, затова Годината на Вола започва на 26 януари 2009 г, астролозите характеризират Волът като трудолюбив, отговорен, сдържаност, безкрайно търпелив, бавен, но точен и методичен, с оригинален ум и интелект. Затова, според тях за да се приготвим за настъпващата година трябва да заложим на тези качества. Водещото трябва да бъде спокойствието, а всички промени трябва да се направят балансирано в духа на консерватизма, а не кардинално. Успехът е гарантиран в практични начинания, при които няма нищо излишно и задължително има вложен личен труд.

Зодиакът определя качествата на Вола (трудолюбивост, старателност и миролюбие) за ценни, затова му отрежда второто място в 12-годишния цикъл. Неговата година е еблагоприятна за всички, които се занимават със селско стопанство и практическа дейност, при семейните отношения ще преобладава желание за укрепване на отношенията, а в политиката и бизнеса ще печели реализмът. Сред отрицателните страни на Волът, китайските астролози определят за най-голяма опасност фанатизмът, диктатурата и макар и рядко да изпитват гняв, гневът им е унищожителен.

Китайският календар следва 60-годишен цикъл, като на всеки 12 години определящият елемент се променя, иначе казано всяка една от китайските зодии има допълнителна характеристика – метал, вода, дърво, огън и земя. 2009 ще бъде година на Земния Вол (жълтия бик), която ще продължи до 10 февруари 2010. Китайското название на Вола е “Ню”.

По материли на Styl 24 Poland, BTA Bulgaria

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории