Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп рак 2012

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп рак 2012

хорoskop rak avgust

През 2012 г. на родените под знака на Рак ще им се наложи да доказват (и то понякога много агресивно), че с право заемат мястото си под слънцето. Затова забравете инфантилността си и не се въздържайте да използвате „тайните си оръжия“. През годината на водния Дракон ще трябва да се откажете от обичайния си начин на живот, да положите усилия и да пробиете напред, вместо да ходите все назад. В никакъв случай не се заседявайте вкъщи, не бягайте от конфликти и интриги и не отхвърляйте покани и предложения. Точно през 2012 г. ще можете да подобрите значително финансовото си състояние, което ще ви позволи не само да харчите повече, но и да спестите средства за в бъдеще.

От огромно значение за Раците ще са новите запознанства – те ще се окажат крайно полезни и в деловата, и в личната сфера. Затова си обновете гардероба, купете си няколко ефектни тоалета и по-често излизайте сред хора.

Свободните представители на Рак през 2012 г. ще са заети в търсене на „принца на бял кон“ (или на прекрасната принцеса) и няма да се впечатляват от никакви по-нискостоящи титли. Повишените изисквания към потенциалния партньор могат да станат причина за самота, така че се постарайте да оцените адекватно шансовете си и да не изисквате от околните повече, отколкото могат да дадат и вие да им дадете. Семейните Раци също не бива да очакват от партньора си нищо извънредно, иначе може да ви обвинят в изневяра. Все пак преди сте били доволни от връзката си.

В кариерата ще ви помогне прагматизмът ви, стига да не е песимистичен. Т.е. ще трябва във всичко да търсите изгода, а не да държите стриктен отчет на рисковете и неприятностите. Ако успеете де подготвите добре почвата за труден разговор с ръководството, после можете успешно да поискате повишение или увеличение на заплатата. Това ще е още по-вероятно, ако през годината на Дракона си създадете навика да изненадвате приятно и да радвате колегите и шефовете си.

През 2012 г. родените под знака на Рак трябва да избягват екзотичната кухня. Колкото и да ви се иска да пробвате нещо ново, спестете си го, защото пристъпът на остър гастрит може да ви съсипе плановете. Като цяло през идната година трябва да контролирате стриктно менюто си и да наблягате на леките рибни ястия. Огнедишащият Дракон ще ви предизвиква да хапнете люто, но не се поддавайте на тези провокации – морските дарове са вкусни и със сладко-кисел сос.

През 2012 г. Раците ще постигнат най-голям успех в сферата на дипломатиката и миротворството, както и там, където своевременната професионална консултация ще помогне на хората, определящи заплатата ви, да избегнат проблеми и загуби.

Не носете всички яйца в една кошница. Консултирайте се с професионалисти и по-често излизайте сред хора.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized