Последни Рецепти
Последни Статии

Грил приключения и концерт в Южен парк

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Грил приключения и концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Южен парк
Лео Бианки се включва в Coca-Cola Chill & Grill

Какво: Грил приключения и концерт в Южен парк
Къде: Южен парк в София
Кога: 02 септемвр

Coca-Cola_Chill&Grill

На 02 септември Южният парк в София ще бъде най-вкусната и гореща точка в столицата.
От 10:00 часа на Голямата поляна всички гости ще могат да споделят грил-изкушения и семейни активности заедно с леденостудена Coca-Cola.

Coca-Cola Chill & Grill продължава до 22:00 часа със Сандра Алексиева от 1001 рецепти и чаровната Даниела Колева, които ще представят на живо своите тънкости при приготвянето на грил за цялото семейство.
Специално участие ще има и Лео Бианки, които в специално обособен кът ще преведе през ексклузивно гурме пътешествие всички победители в специалната Coca-Cola Chill & Grill игра.

От 12:00 до 19:30 часа ще бъде отворена и Simply Tastly зона за самостоятелно готвене, където всеки ще може да приготви грил по свой вкус, а участниците ще имат възможността да спечелят награда.

Усмихнатият актьор Ники Станоев ще забавлява гостите през целия неделен ден и ще се грижи за доброто настроение. Игрите за малки и големи, водени от футболиста Ваня Джеферович, ще предизвикат семейства и приятели да се потопят в разнообразни активности – стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови забавления.

Coca-Cola_Obichainite

За десерт грил празникът ще завърши с джаз ритмите на Вили Стоянов и The Old School Trombone, а финал ще поставят Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории