Съдържание
- География на кюфтето
- Празнична трапеза за Гергьовден
- Агнешко разсол
- Пълнен лук на фурна
- Капама по бански
- Свински черен дроб с червено вино
- Гнезда от кайма с яйца
- Шницели от кайма
- Телешки кюфтета
- Празнични зимни рецепти
- Любими храни на Йордановците
- Яхния леща с картофи
- Пилешки бутчета в бохча от тесто
- Мини шишчета със сланина
- Свински ребърца с кока кола
- Свински ребърца на грил
- Джолан на фурна
- Катино мезе
- Руло от бон филе с плънка
- Кюфтета на фурна с доматен сос и моцарела
- Тажин с пилешко и кус кус
- Пилешки рулца с гъбен сос
- Яхния с агнешки дреболии
- Ориз с фиде, доматен сос и кюфтенца
- Деликатес Бабе
- Паприкаш с червени чушки и свинско
- Кебап върху ориз
- Специалитет “Книга” от свинско месо
- Книжен кебап
- Кавърма по воденичарски