Съдържание
- Плосък нахутен хляб
- Тутманик по холандски
- Златни правила за истинска италианска паста
- Три причини да хапваме повече макарони
- Какво е “клуб сандвич”
- Овесени питки за закуска
- Кренвиршки
- Традицията да се прави баница с късмети
- Пържени филийки
- Чеснова франзела
- Содени питки
- Питка Боженци
- Домашно приготвени пърленки и нахут
- Овесена баница
- Трифонова питка
- Усукана питка за Бабинден
- Соленки с кашкавал
- Содена питка с мед
- Вита сиропирана баница
- Сусамени гевреци
- Постна содена питка за Бъдни вечер
- Гюзлеми със сирене
- Хлебчета с маслини и сушени домати
- Чала
- Новогодишна питка със сирене
- Баница с праз на тиган
- Охлювчета от тесто с колбас
- Раирани кифлички
- Тестени пакетчета пълнени с кайма
- Бутер банички със спанак и сирене