Съдържание
- Зелена салата с риба тон и маслини
- В сезона на черноморската риба
- Черноморски кефал плакия по балчишки
- Мидите – храна на лятото
- Рецепти с октопод
- Да сготвим скумрия
- Лаврак с ароматни подправки
- Ципура печена в морска сол
- Скумрия на скара
- Ципура на скара
- Ципура на фурна
- Пълнен шаран за Никулден
- Пъстърва на фурна с вкусна коричка
- Филе от сьомгова пъстърва на фурна
- Пъстърва с хрупкава коричка
- Салата с калмари
- Скумрия на фурна
- Пълнен шаран
- Салата от домати и калмари
- Сьомгова пъстърва на фурна
- Филе хек на фурна
- Сьомга на фурна с картофи
- Задушено рибно филе с бяло вино
- Салата от авокадо и сьомга
- Миди с ориз и шафран
- Салата с пушена сьомга
- Миди с чесново-млечен сос
- Солен кейк с риба тон
- Смьоргос торта
- Октопод яхния