Последни Рецепти
Последни Статии

Подарете усмивка и внимание за Свети Валентин

Добавено в Готварски статии, Дом & Семесйтво, Празници

Добави към моето меню

Подарете усмивка и внимание за Свети Валентин

Остават само няколко дни до празника на Св.Валентин. Това са няколко предложения и идеи, ако още не сте готови с избора на подарък за любимия човек:
Тяхното най-голямо предимство е, че могат да се реализират с малко пари или без пари … живеем във време на финансова криза … но когато имаме желание можем да подарим нещо направено от нас, което прави подаръка специален, уникален, единствен.

Подарете музика
Потърсете диск с “вашата” песен, с любимата Ви песен или онази песен, която свързвате с хубав момент от вашата връзка.

Романтичен филм
Киното е идеалното място да остане само двамата.

Свещи
Създайте неповторима атмосфера у дома. Вечеря на свещи или осветената спалня от много свещи. Можете да подарите и малък свещник за чаени свещи, в които се налива ароматно масло. Тогава освен светлината на свещите имате и чудесен аромат.

Масажно олио или соли за вана
Кой би устоял на един нежен масаж? Или кой би устоял на топла вана, кристали и чаша вино. “Една вана за двама моля ;)”

Парфюм
Изберете аромат, който да подхожда на стила и индивидуалността на вашия любим. Класика е, затова проверено работи.

Шоколад
Дори самата дума извиква във въображението романтични картини. … или парче торта, споделено от двама …

Книга с любовна поезия
Отделете по малко време всеки ден, за да четете един на друг. От Шекспир до днешните поети … може да не е книга, можете да разпечатате любимите си стихове на цветни листи хартия, да ги оформите като книга и да ги подарите.
Идея: В момента на пазара излезе книгата “Запечатано с целувка’ – любовни писма на велики мъже … винаги има на какво да се научим от големите автори, композитори или политици.

Направете вашата снимка
Със сигурност имате снимки, на които имате запечатани моменти от вашата връзка. Направете колаж, композиция от няколко снимки, сложете в рамка и я подарете :)

Бижу
Не е необходимо да бъде нещо скъпо, но ако е избрано с вкус и чувство, то само ще говори за чувствата ви. Или една от онези малки фигурки, които могат да поставени на лаптопа или до леглото.

Идеи много … но важното е желанието и вниманието, което ще дадете на любимия!

И не забравяйте да подготвите хубава вечеря. Тази година Свети Валентин / Трифон Зарезан е в събота и имаме цял свободен ден за да изненадаме любимия и да го нахраним.
Аз самата ще приготвя за закуска – плетени гевречета във формата на сърце. Ще има и бисквитки във формата на сърце, ще опитам и така популярния в USA кейк “Червено кадифе”. За празничната вечеря задължително ще има гарнитура от сварено червено цвекло, изрязано във формата на сърце.

Останалото е желание! за една хубава вечер и не само.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории