Последни Рецепти
Последни Статии

Ден на блондинките

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

31 май се отбелязва, макар и неофициално, по света като Ден на блондинките.

Първата блондинка в историята на човечеството e древногръцката богиня Афродита, чиито златисти къдрици били подарък от самия Зевс. В наши дни блондинките не са смятани за богини, но според много мъже те са най-красивата част от нежната половина на човечеството.

blond 1
800 блондинки, облечени в розово, в парад по улиците на латвийската столица Рига през уикенда по повод деня на блондинките.

Русите дами са героини на много анекдоти, заложници на боите за коса и изкуството на фризьорите, невинни жертви на модата, повелителки на солариуми и на силикона, любими за госпадата и притежателки на хиперженска логика, всичк те заедно за първи път отбелязват 31 май като Ден на блондинките през 2006 г. И дори създават екслозивна премия “Диамантеното токче”

За първи път световният Ден на блондинките се празнува с истински шик. Има церемония по връчването на “Диамантеното токче”, празнуване – това е знак на специлано внимание към блондинките – талантливи, умни, успешни, модни и безкрайно женствени.

Според учените истинската блондинка е явление рядко и се очаква през 2202 г. блондините да изчезнат от Земята. Само за последните 50 години блондините наналяват от 49 до 14% от всички жители на нашата планета. И причините са няколко. Първо, за да се роди дете блондин необходимо условие е и двамата родители да са руси. Второ, в страните където населението не е русо населението продължава да расте, а нациите където се срещат естествените блондини намаляват и ако имат деца, най-често е само едно. Последният човек с руса коса се очаква да се роди във Финландия където хората с руса коса най-много. Затова и се оказва сложно един блондин да намери своята половинка и тя да е естествено руса за да се роди дете блондин.

blond 2
Героинята от филма ”Професия блондинка”

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

3 Comments

 1. 1
  Таня Богданова // August 18th, 2011 at 1:16 pm

  E KVO PAK?

 2. 2
  Bojidar Dimitrov // August 31st, 2011 at 4:32 pm

  фиьэддддддддд

 3. 3
  Ivana Qneva // September 4th, 2011 at 11:16 am

  Estestvenite blondita moje i da iz4eznat, no ne i kuxite leiki ot jenski pol, nezavisimo da li 6te se izrusqvat ili 6te sa brunetki 😀 taka 4e ne se pritesnqvaite 😛