Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за декември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп за месец декември 2006

ОВЕН
Вероятно декември за вас ще бъде най-успешният месец през тази година – очакват ви разнообразни успехи в работата, а така също прекрасни условия за професионално и лично израстване. В живота на Овните ще се случат множество важни и интересни събития, при това, независимо от доста високата заетост, те ще се чувстват съвсем комфортно и бодро. Мнозина ще съумеят да повишат своя обществен статус, да завоюват повече внимание от страна на околните, да постигнат значителен прогрес в личните и работни ангажименти. След 7 декември се повишава вероятността за продължителни пътувания, а така също за интересни делови предложения, отварящи пред Овните нови перспективи за развитие. В края на месеца особено значение ще придобият въпросите, свързани с благополучието на семейството, подреждането на дома и ценни придобивки. Този период е благоприятен за планиране и подготовката на проекти, с коите ще се заемете през януари. Именно сега Овните могат да заложат фундамента на своите бъдещи постижения.
Вашите дни са 1, 27-28 декември.

ТЕЛЕЦ
През този месец Телците ще действат малко обособено от околните, преследвайки цели, разбираеми изцяло само от тях самите. Първата десетдневка на декември обещава да бъде не много успешна. В отношенията с близките, колегите и приятелите е възможно да прескачат искри, а обстоятелствата в деловата сфера да имат крайно неустойчив характер. На 11-ти ситуацията би трябвало да се подобри – Телците ще се почувстват много по-уверено и спокойно, ще съумеят да си изяснят някои финансови въпроси, да установят по-хармонични отношения с членовете на семейството си. Вероятно ви предстои да се отправите в интересна командировка в чужбина. Втората половина на декември е много подходяща за оформянето на важни документи, сключване на договори, извършване на операции с имоти и получаване на кредити. Решавайки едни или други проблеми Телците е възможно да поемат очевиден риск, като цяло обаче техните действия ще бъдат съвсем успешни. Особено благоприятна за вас ще бъде последната седмица на месеца.
Вашите дни са 2-3, 29-30 декември.

БЛИЗНАЦИ
През декември на мнозина от Близнаците ги очакват пътувания в други градове или дори страни, по време на които им предстоят редица нови полезни запознанства, те ще разширят своя кръгозор, ще установят нови контакти. Периодът ще им донесе физически и интелектуален подем, както и много полезни знания, които вие ще можете да почерпите в общуването си с делови партньори или просто с интересни хора. В личния живот настъпва явно успешен период. Вашите отношения с близките ще бъдат напълно хармонични и доверителни, макар че прекалено честите пътувания могат да породят известно недоволство. Все пак имайте предвид, че успехът може да дойде при вас чрез любимия човек – проявявйте към него колкото е възможно повече съпричастие и внимание. През втората половина на месеца вероятно ще ви се наложи да решавате въпроси, свързани с получаването на някои официални документи. Около Нова година ще можете най-накрая да се справите с всички ангажименти и настроението ви ще бъде наистина празнично.
Вашите дни са 4-5 декември.

РАК
Последният месец на тази година ще премине за вас в доста бодро настроение и оптимистичен дух. За Раците ще се появят интересни възможности за лично развитие и професионално израстване, те ще могат да укрепят здравето си, да подобрят спортната си форма, успешно да решат някакъв важен официален въпрос. Именно сега вие можете да приключите продължителния ремонт или друго проблемно начинание, свързано с подредбата на дома ви. Средата на декември е благоприятна за делови преговори, установяване на полезни познанства, общуване с приятели и близки. В бизнеса мнозина ще съумеят да намерят нови солидни клиенти или доставчици, да разработят по-изгодна схема за сътрудничество с едни или други партньори. През втората половина на декември ще ви е необходимо да контролирате внимателно своите действия и постъпки — всеки пропуск може силно да навреди на репутацията ви, при това ще бъде почти невъзможно да се скрие нещо от околните. До Новата година е желателно да приключите с всички текущи ангажименти и да се освободите от задълженията, които ви тежат.
Вашият ден е 6 декември.

ЛЪВ
Декември ще ви помогне да стабилизрате своето положение в най-различни сфери на живота. Периодът е благоприятен за преговори с представители на властта, за получаване на различни лицензи и официални документи, за установяване на контакти с влиятелни хора. Мнозина от Лъвовете ще съумеят да стабилизират своята делова репутация, да си извоюват повече внимание и признание от страна на околните, да укрепят здравето си и своето материално положение. Вероятно ви предстои да станете организатор на някакво важно мероприятие, при това вие нелошо ще се справите с тази роля. Сега е много важно да се действа с известна далновидност, без да се бърза с решенията и изобщо да се избягва всякакво бързане. Месецът е доста подходящ за обучение и придобиване на нови навици, за делови пътувания, а така също и за изложби и презентации, свързани с резултати от многогодишна работа. В последната десетдневка на декември следва да отделите повишено внимание на своя организъм – не го подлагайте на излишно натоварване, спазвайте нормален режим на сън и почивка и т.н.
Вашите дни са 8-9-10 декември.

ДЕВА
Очаква ви месец, богат на най-разнообразни и понякога доста неочаквани събития. За да избегнат сериозни загуби, Девите трябва доста оперативно да реагират на всякакви промени в ситуацията. След 8 декември са възможни сериозни промени в професионалната сфера. Вероятно ще става дума за скорошна командировка в чужбина или за пристигане при вас в работата на някаква важна чуждестранна делегация. Разнообразните промени ще се случват не само на работното ви място, но и у дома. Възможно е у вас на пгости да пристигнат далечни роднини или стари приятели, не е изключено също така някой от вашето семейство сам да тръгне на някакво далечно пътуване. Като цяло първата половина на декември ще бъде един доста неспокоен период, но пък заключителната му част би трябвало да се окаже доста сполучлива. Звездите ще придадат на Девите по-консервативно и прагматично настроение, ще им поднесат стабилни и комфортни житейски обстоятелства. В резултат много от Девите ще постигнат значителни успехи в работата и ще съумеят да се разпоредят с парите си по подходящ начин.
Вашите дни са 11-12 декември.

ВЕЗНИ
Този месец не е твърде благоприятен по отношение на личния живот, но пък подхожда изключително добре за сериозна работа. През целия декември вие ще можете да направите редица изгодни покупки, да проведете успешни преговори, да установите контакти с влиятелни хора, да усвоите нова сфера на дейност и да придобиете ценни професионални навици. На някои Везни им предстои да се занимаят с няколко важни неща едновременно, с което впрочем те ще се справят успешно. Средата на месеца е благоприятна за ценни покупки, за сделки с имоти и оправяне на отношения с родители. В бизнеса вие следва да резчитате преди всичко на стари и проверени партньори – сега явно не си струва да жертвате установени отношения заради примамливи предложения с неясни перспективи. Изобщо през последната десетдневка на декември следва да избягвате всякакви съмнителни инициативи и радикални нововъведения.
Вашите дни са 13-14-15 декември.

СКОРПИОН
На фона на предните два месеца, изминали доста напрегнато, декември може да донесе със себе си малко вяло и инертно настроение. Първата седмица Скорпионите ще се занимават с приключването на някакви отговорни проекти, но вече след 7-8-ми вашият знак рискува да остане почти без работа. Затова пък ще може спокойно да се любува на плодовете на своя труд, да си почива и пътешества, да посещава различни културни мероприятия и увеселителни заведения. Периодът прекрасно подхожда за покупки, творчески начинания, общуване с близки и приятели. Особено внимание следва да обърнете на онези аспекти в личния си живот, които системно сте пренебрегвали и пропускали през нелекия есенен период. Втората половина на месеца е подходящо време Скорпионите да се заемат с планирането на живота си занапред, с определянето на онези цели, които имат намерение да постигнат през януари. Интересувайте се внимателно от всички новини – това ще ви помогне да избегнете ненужни грешки. Пред новогодишните празници на мнозина от Скорпионите им предстои делово пътуване.
Вашите дни са 16-17 декември.

СТРЕЛЕЦ
За Стрелците декември може да стане един от най-успешните месеци за последните няколко години. Благодарение на обилието от планети, скупчили се във вашия знак, вие ще усетите небивал прилив на оптимизъм и увереност в своите сили. Това обстоятелство може да изиграе лоша шега на Стрелците, провокирайки ги за прибързани и необмислени действия. Излишната напористост, преминаваща в безцеремонност, е в състояние доста да усложни отношенията им с любовния партньор, но като цяло на Стрелците ще им върви и действията им ще са продуктивни. Декември е благоприятен за започване на мащабни проекти, продължителни пътувания, различни нововъведения, размествания и обикаляне по магазини. Именно сега възможностите за започване или разширяване на собствен бизнес за Стрелците са прекрасни. В периода от 6 до 11 декември не следва да се вземат важни решения и да се провеждат отговорни преговори. Старайте се също така да избягвате всякакви резки изказвания и необмислени действия – хората ще бъдат повече от обикновено склонни да ви критикуват, което в крайна сметка може да навреди на вашата делова репутация. Плътно до 21-и по пътищата се запазва повишена вероятност от аварии. След 23-ти вие ще станете много по-свободни и ще започнете спокойно да се готвите за новогодишните празници.
Вашите дни са 18-19 декември.

КОЗИРОГ
В началото на декември събитията ще се развиват не особено благополучно. На мнозина от Козирозите им предстоят неочаквани пътувания, различни усложнения при работа с документи и други не толкова приятни неща, които рискуват да предизвикат пълно объркване в работата. Различни разногласия и спорове за дреболии могат да попречат на ползотворното общуване с близки и колеги. Всички важни срещи, преговори и разни отговорни решения е по-добре да се оставят за втората половина на месеца. Ситуацията ще започне да се подобрява след 15-ти. Настроението постепенно ще стане по-бодро, а житейските обстоятелства – по-благоприятни. Очакват ви изгодни придобивки, успешни експерименти със своя имидж, а така също изключително оживление на любовния фронт – не е изключена нова връзка. След 23 декември Козирозите ще бъдат особено продуктивни, затова новогодишните празници те ще посрещнат с чувство на дълбоко удовлетворение от последната седмица за годината. За подаръци най-подходящи са 26 и 29 декември, а на 27 и 28 е по-добре да не се правят покупки.
Вашият ден е 21 декември.

ВОДОЛЕЙ
В живота на вашия знак настъпва времето на позитивните тенденции, които трябва да компенсират не много удачните обстоятелства през миналия месец. Декември ще донесе със себе си множество разнообразни сполуки и свежи идеи, които ще вдъхнат на Водолеите много по-оптимистично настроение и желание за активност. Вие ще се ползвате от активната подкрепа на колеги и приятели, ще се сдобиете с нови съюзници и съмишленици, ще постигнете значителен напредък в работата и ще решите редица семейни проблеми. Периодът е благоприятен за провеждане на отговорни преговори, изработване на условия за взаимно изгодно сътрудничество, за развитие и разширяване на своя бизнес. Мнозина ще получат доста ценни съвети, ще открият за себе си нови перспективи за израстване и ще съставят ясен план за действие в близко бъдеще. След 20-ти, отбелязан с новолунието, пред Водолеите ще се появи възможност за пауза, за да си починете от работа и да се заемете с подготовката за празниците. За купуване на подаръци най-подходящ е 23-ти.
Вашите дни са 23-24 декември.

РИБИ
Декември ще стане за вас доста неспокоен месец. За да не потънат Рибите в плътния поток от събития и неотложни ангажименти, ще им се наложи да действат много оперативно и грамотно. И без това тежката ситуация на работното място ще бъде усложнена със скрито противопоставяне сред колегите, в стремежа им за издигане в кариерата. В личен план животът през първата половина на месеца също няма да бъде твърде благоприятен. След 15-ти Рибите ще се почувстват много по-свободно и ще могат да пристъпят към решаването на текущите задачи без особено бързане и напрежение. Този период е добър за търговски начинания и най-разнообразни делови инициативи. При това околните ще бъдат склонни да поставят под съмнение вашата професионална компетентност и лични качества, а вие се постарайте да се отнасяте към това с олимпийско спокойствие. Вероятността от автомобилни аварии ще бъде повишена. Най-успешна ще бъде последната седмица в месеца, когато вие изцяло ще се посветите на подготовката за Нова година.
Вашите дни са 25-26 декември.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Декември ще бъде напрегнат и неспокоен месец, който обаче ще донесе със себе си множество интересни възможности и примамливи перспективи. Периодът подхожда добре за придобиване на различна техника, решаване на въпроси, свързани с образование, както и за установяване на контакти със солидни чуждестранни партньори. Благодарение на повишената активност на знака на Стрелеца ни очакват многобройни пътувания, интересни спортни мероприятия, а така също и забележителни събития в политическия и културен живот.
От 6 до 8 декември се създават много добри обстоятелства за сериозна умствена работа и отговорни делови преговори. Меркурий и Марс в съчетании с огнената стихия ни придават склонност към различни премествания, нови знания и свежи емоции. Звездите при това могат да спомагат за изострянето на разнообразни противоречия, съществуващи на ниво отделни личности, организации и дори цели страни. Повишеното напрежение би трябвало да бъде особено видимо в юридическата, законодателната и туристическа сфери на дейност.
На 11 декември са вероятни сериозни промени в личния живот. Ние ще станем по-деликатни и предпазливи, ще се устремим към по-голяма стабилност в отношенията с любовния партньор, някои ще се замислят за сключване на брак.
Времето от 12-ти до 20-ти (последната четвърт на Луната) е благоприятно за контакти със застрахователни компании, за стартиране на крупни съвместни проекти и изобщо за всякакви процеси, насочени към обединяването на отделни хора и организации. В последната десетдневка на месеца, която ще премине при вече растяща Луна, ние ще правим оптимистични планове за бъдещето, ще обмисляме свежи идеи и ще се готвим за новогодишните празници. На 28 декември ще се появят важни известия, свързани с политиката и работата.
Новата година ще се празнува много шумно и весело.
Не планирайте важни неща, срещи, покупки и разни мероприятия за 2, 3, 4, 5, 11, 15, 19, 22, 26, 30 декември.
Особено успешни обещават да бъдат дните: 1, 6, 8, 14, 16, 18, 23, 27, 29, 31 декември.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории