Последни Рецепти
Последни Статии

Пържоли на грил с лук

Добавено в Аламинути, Българска кухня, Ястия с месо, Ястия със свинско

Добави към моето меню

Пържоли на грил с лук
рецептата е класика, необходими са само грил тиган, пържоли (или котлети), 2 глави кромид лук, малко подправки на вкус и вечерята е готова за 30 мин

pyrzhola-1

4 пържоли (вратни или котлет)
2 глави кромид лук
1 ч.л. соев сос
1 с.л. зехтин
смлян черен пипер на вкус

* Пържолите се измиват и се начукват. С остър нож се правят диагонални нарези;
* От зехтина и соевия сос се приготва марината и се намазват пържолите. Овкусяват се със смлян черен пипер на вкус;
* Тиган скарата се загрява и се напръсква леко с мазнина. Пържолите се пекат около 5 мин от всяка страна. Добавя се кромид лука нарязан на колелца и се пекат около още 2 мин от всяка страна;
* В чиния се сервира пържола, част от запечения лук и салата по избор.
pyrzhola-2

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории