Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп март

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп март 2010

Какво ни вещаят звездите през март – един красив женски месец, който започва с нашия български празник Баба Марта, следва 8ми март празника на жената и тържеството на промяната в природата и настъпването на пролетта.

horo-3

Първата половина на март ще бъде характерна с голяма активност. В този период е много важно да отделим внимание на последователността в нашите мисли, постъпки и действия. Мислите ще бъдат богати на ярки емоционални оттенъци, затова и много често нашите постъпки ще бъдат диктувани от чуствата и емоциите ни.
Много важно ще бъде нашите нови действия да не бъдат в противоречие с вече направеното от нас, защото в противен случай вие ще останете на едно място и няма да можете да се придвижите напред в собственото си развитие.

Втората половина на март може да се окаже по-продуктивна. В този период ще можете да осъществите отдавна замислените планове и идеи, като при това да го направите самостоятелно, открито и последователно.
Това е период удачен за добре обмислени начинания, за които можете да бъдете и напълно отговорни.

Това е период и в които може да се появят и нови идеи. Но мисленето ще бъде процес бърз и не винаги ефективен, затова и невинаги практически приложими, но независимо от това ще можете бързо и лесно да реализирате новите идеи. Смелите планове и решения са характерни за този период , но благоприятни ще бъдат само, ако се избягва бързането и претрупването в етапа на планиране.

В личен план март е много удачен. Първите десет дни на март ще донесат много емоции в личния живот и ще усили взаимното разбиране между партньорите. В личните отношения романтиката и вазимното разбиране ще бъдат много важни.
Нови връзки могат да възникнат от възникване на силна привързаност и поява на дълбоки чуства. Възможна е и несподелена любов. Сега е много важно да се сбърка любов с чуство за състрадание.
Втората и третата декада на март ще добавят към вашия личен живот повече динамика. Ще се увеличи и възможността за сексуален контакт. Любовните връзки ще стават все по-открити, а нови запознанства ще преминават в страстни отношения, които няма да се отличават с дълбочина на чуствата. Много често в такава връзка партньорите се обединяват само от взаимното сексуално влечение един към друг.

Хороскоп март Овен
Творческите замисли на родените под знака на Овен, техните мечти и желания ще получат всички шансове за реализация. Ще почуствате нов прилив на сили, от който си заслужава да се възползвате. Ще изпитате усещането, че многобройните препятствия изведнъж сами са изчезнали. Положението на Марс и Уран показва, че точно сега можете да решите всички събрали се проблеми. Фортуна ще ви се усмихне, затова си заслужава да рискувате и да спечелите. Вашият сексулаен магнетизъм и обаяние ще ви помогнат и ви очакват нови романтични отношения.
Съвет за месец март: Не посвещавайте никого във вашите планове и се пазете от завистници.

Хороскоп март Телец
Март е подходящото време родените под знака на Телец да преминат от интелектуално-виртуални планове към активни действия, това се отнася за всички сфери на живота. Всичко ще зависи от вас. Може да получите нелицеприятна информация за близък човек от вашето обкръжение, но тази информация ще ви помогне да неутрализирате външното влияние на течащите събития. Трябва да се срещате с приятели, да обсъжате идеи с хора с вашето мислене и разбиране. А това е хубаво да се случва, защото когато обсъждате идеи и планове едно мнение е добре, две мнения е още по-добре, а в някои случаи дори едно плюс едно е повече от две.
Съвет за месец март: Общувайте повече и не се отказвайте от пътуване и срещи.

Хороскоп март Близнаци
Март е период в който родените под знака на Близнаци ще свалят розовите очила и ще погледнат трезво на ситуацията и окръжаващите ги хора. Това е време когато всички тайно става явно. Но не си струва да се изяснават отношения, защото празните разговори няма да доведат до нищо конструктивно или добро. Затова избягвайте сплетните и да давате оценка и коментари. Но правете изводи, правилни изводи. А през последната седмица на март е време да се взимат важни решения и начало на нов път.
Съвет за месец март: Не се поддавайте на изкушението да се отнесете към някого некоректно, скоро ще се убедите, че сте постъпили правилно.

Хороскоп март Рак
Най-важното за родените под знака на Рак през март е да укрепват своите социални позиции, да защитават интересите си, особенно на работа. Уникални възможности обещават пътуване, дори далечно пътуване, Дайте възможност за изява на вашите таланти и творческо вдъхновение. Това ще ви изпълни с позитивна енергия и светът ще ви отговори с взаимност. Венера и Юпитер обещават да ви покровителстват в личния ви живот.
Съвет на месеца: Посещавайте курсове за чужди езици, школи за танци, светски мероприятия – това ще развие вашето светоусещане.

Хороскоп март Лъв
Искате да смените вашата работа или професия? Не се съмнявайте – родените под знака на Лув ги очакват няколко перспективни предложения и сред тях се намира и най-добрия за вас вариант. Необходимо е без съжаление да се разделите с всичко остаряло и ненужно – организирайте генерално почистване и проверка на вещите – избавете се от излишното и ще почуствате как по-лесно дишате и вземате правилните решения.
В момента не ви достига частица авантюризъм, но както занаете – който не рискува той не печели.
Съвет на месеца: Откажете се категорично от алкохол.

Хороскоп март Дева
Родените под знака на Дева ще бъдат приятно удивени от способността си през този месец да се справят с всяка ситуация. Добрите комуникационни умения могат да отварят всяка врата и да ви помогнат в кариерата.
Изострената възприемчивост ще подкрепи вашата интуиция и на вас ще ви остане само да я следвате. А това ще ви помогне да излезите от не една сложна ситуация.
Можите да се справитее дновременно с няколко проекта, което ще издигне вашия служебен и социален рейтинг.
И още през мерт ви очаква неочаквано романтично запознанство в най-неочакван момент.
Съвет на месеца: Вдъхновение и самодостатъчност са незаменими помощници във всяко начинание.

Хороскоп март Везни
Втората половина на март ще бъде съдбоносна за родените под знака на Везни през тази година. Главното е активно да действат във всички направелния за да получат резултати. Гледайте на всяка работа като на възможност да станете по-добру. Търсете нови интереси и прилагайте вашите сили и познания. Това ще ви позволи да ставате все по-добър и да се учите от чуждия опит и грешки.
Съвет за месеца: Присъствайте на фирмените партита и други колективни събития. Това няма да нанесе щета на семейния бюджет.

Хороскоп март Скорпион
До 20 март родените под знака на Скорпион ще бъдат здрави, харизматични, сексуално привклекателни и пролетната умора и настинките ще бъдат далече от тях. Но в последната седмица на март трябва да се пазите от претоварване и преумора, за да може да се насладите на нещата, които може да се случат през март.
Възможна е неочаквана среща със стари приятели или нови контакти. В някои смества важните събития ще бъдат свързани с децата.
Съвет на месеца: Във всяко начинание бъдете гъвкави и правете необходимия компромис за постигане на общите цели.

Хороскоп март Стрелец
Най-важните събития за родените под знака на Стрелец ще се случат в семейството. Хубаво е ако вратите на вашия дом са отворени за гости. Не се плашете, ако роднини от други градове поискат да ви посетят.
Хубаво е ако планирате пътуване за да си почините, както се казва да смените въздуха за 2-3 дни и да привключите на работа в новия проект.
За влюбените Стрелци е необходимo емоционално разтръскване, което още повече ще ви сближи с вашата сродна душа или ще ви подтикне към вземане на важно решение.
Не трябва да се безпокоите от романите на вашия партньор встрани – това може да бъде лек флирт, който говори за неговата неувереност в него самия.
Съвет на месеца: Опитайте се да помогнете на вашия любим, бъдете над обидите и подозренията.

Хороскоп март Козирог
Родените под знака на Козирог ще могат през март да съчетаят личния си живот и кариерата. Но ако в първия случай не трябва да се притеснявате да проявявате инициатива, то на работа е по-добре да намалите своята активност, за да се случват нещата в естествения си ход.
Положението на Слънцето и Уран показва, че през този месец, ососбенно след 20 число са възможни резки изменения в отношанията с близките. А в каква посока ще бъде промяната зависи и от вас. През месец май сте пълни с енергия, здраве и много привлекателни.
Съвет на месеца: Не пропукайте интересни събития, къде можете да срещенте интересни хора.

Хороскоп март Водолей
За родените под знака на Водолей март е най-подходящото време да започнат големи промени. На работа отново ще трябва да затвърждавате вашите позиции, да започнете разговор за повишаване на заплатата, за развитие на кариерата, за нови задължения и правомощия.
Не пренебрегвайте въпросите свързани с недвижими имоти.
Очакват ви неочаквани доходи и приятни сюрпризи.
Съвет на месеца: Бъдете смели, не губете време в размисли за да не пропусните уникалния си шанс.

Хороскоп март Риби
За родените под знака на Риби започва период на късмет. Трябва да посрещнете новите възможности, които ви поднася съдбата в най-добрата си форма, като подредите мислите и желанията си. Не губете времето си в незначителни неща, заобикаляйте острите ъгли, смекчавайте конфликтните ситуации. Бъдете тактични, вежливи и толерантни. Събитията, които ви очакват през март ще изискват бързи решения. Можете да разчитате на помощ от приятели и хора с които мислите еднакво.
Съвет за месец март: Ако нещо пречи на реализацията на плановете ви – търсете варианти и нови пътища.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории