Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 25 – 31 декември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 25 – 31 декември 2006

Последната седмица на годината, която си отива. Макар в това винаги да има и малко тъга, няма човек, който да не се надява, че Новата година ще му донесе нещо по-хубаво. Ние свято вярваме, че както посрещнеш Новата година, така и ще ти върви през цялата година. Затова обличаме празнични дрехи, подреждаме празничната трапеза – богата и обилна.

Според източния календар настъпващата година ще бъде годината на огнената Свиня, което предполага изобилие. Не съм против изобилието, но не съветвам да се преяжда. При това източната година ще настъпи много по-късно през февруари, пък и нашият манталитет е доста далече от източните традиции. Ние обаче винаги искаме “всичко” и “веднага”, и източната нова година и западната. Изход има: много, много леки закуски и напитки. Струва си да се отдели голямо внимание на съдържателното общуване, на организацията на празника. Няма да се мине без тостове, весели и непринудени, приказни костюми и подвижно прекарване на времето. Нищо в живота ни не е вечно, дори и традициите. И само движението на звездите не зависи от капризите на човечеството. Така или иначе по-голямата част от човечеството празнува началото на Новата година на 1 януари.
На всички ви щастлива Нова година!

ОВЕН
Седмицата ще бъде наситена със събития и вашата бурна дейност по подготовката на празника. Като активен участник в обществената дейносту вие заслужавате високата оценка на колектива. Своите лидерски качества ще проявите най-хармонично и полезно за околните в четвъртък. За вас това е най-благоприятният ден от седмицата. Най-добре ще посрещнат Нова година тези, които ще тръгнат на път или ще посрещнат у дома си роднини, пристигнали отдалече. Ако в сряда и четвъртък се окажете на официално тържество, банкет, парти или вземете участие в някакво друго публично мероприятие, това ще ви донесе не само удоволствие, но и полза. Например, може да срещнете онзи, който е способен да направи нещо за вас през новата година, да ви обикне или помогне в прозаичните ви ангажименти. Цветовете, които през тази година ще са най-печеливши и носещи късмет на жените Овни, са виолетово, червено-лилаво, винено.

ТЕЛЕЦ
Предновогодишното ви настроение е доста делово. Вие сте стегнати, организирани и с нагласата всичко да става по вашия план. В подготовката и организацията на празника участвате без особен хъс, но отговорно и добросъвестно. Неделя е най-хубавият ден през седмицата за вас. Този ден ще се получи такъв, че вие ще се чувствате не само комфортно, но и стабилно в материално отношение. Вашата новогодишна трапеза ще е богата, препълнена с много блюда и вие ще се чувствате на “мястото си”. Мнозина ще посрещнат Нова година сред роднини, в дома на родителите си. Други – на обществено място, дори на работа или с колеги. Това ще бъдат онези, които имат съответната професия и социален статус. През тази година ще ви подхождат доста строги, не ярко тоалети в класически стил.

БЛИЗНАЦИ
Служебните ангажименти и честолюбието, което няма да ви позволи да ги изпълните през пръсти, как да е, ще определят събитията през седмицата. Вие отново ще общувате с онези, които имат право да ви ръководят – съпруг, началник, родител. Играете ролята на “дясна ръка” и доверен посредник. Налага се да сте особено организирани, да действате упорито, настойчиво и последователно. Вашата самооценка расте. Всичко, което е свързано с организацията на празника в семейството, се получава не толкова лесно, както би ви се искало: налага се нещо да измисляте, за да уредите дребните разминавания. Тези разминавания предизвикват преди всичко по-възрастните роднини. Независимо от спънките, вие с всички сили се стараете да направите дома си топъл и уютен. И в събота това наистина ще е така. След суетнята този ден ще бъде комфортен и вие, без да се уморявате излишно, ще се справите с всички грижи. Вие не сте много предразположени да се обличате празнично. Едва в последните часове на старата година ще ви се прииска да се облечете с нещо леко и младежко. Пък било то само карнавален костюм или маска.

РАК
Цялата седмица вие ще бъдете ориентирани към околните, ще живеете с тръпката на обществото и ще се включите в множество най-разнообразни мероприятия. Понеделникът ще бъде доста нервен. Във вторник жените успешно ще “формират” своята външност. В сряда мнозина ще присъстват на пищно официално мероприятие, ще се наложи да изглеждате перфектно и да проявите целия си ентусиазъм. На вашата половинка това едва ли ще се хареса, ще се наложи да преодолеете потенциален конфликт. В четвъртък деловата суета е прекалено много, както и предпразничните ангажименти. В петък и събота направете така, че да съгласувате плановете си със семейството, да намерите общ език с тези, с които се каните да посрещнете заедно Новата година. Едва в неделя след обяд жените ще могат малко да се уединят, да се погрижат за себе си и външния си вид. Пригответе си лек тоалет в светли тонове, желателно е да е в жълти и лимоненожълти нюанси. Стилът – младежки, с много бижута.

ЛЪВ
И в работата, и в подготовката на празника вие ще проявите достатъчно креативност и просто фантазия. Оригиналността и добрата интуиция за перспективите, ще ви позволят навреме да измислите нещо в своята професия, в своя бизнес. Способността да поемете ролята на водач, предразполагащ към себе си околните чрез ярката си личност и заложби на драматичен актьор, ще ви направят център на празничната компания. Сряда е потенциално конфликтен ден, нервен, проявете мъдрост и интелигентна сдържаност. Главните събития се очакват в петък, те ще бъдат свързани с работата ви, със социалното положение и ще се отразят на обществената ви репутация. Този ден е много позитивен за вас. Работете за своя рейтинг. Както и да се облечете, вие със сигурност ще бъдете център на празничната компания.

ДЕВА
Вие ще изпитате удоволствие от практическото оформяне и украса на мястото, където предполагате да посрещнете Нова година. Покупката на нов тоалет, новогодишен костюм за себе си и децата ще е един приятен ангажимент за вас. В понеделник нещо неочаквано ще коригира ситуацията в семейството и ще промени обстоятелствата около празнуването на новата година. Ще се наложи нещо спешно да се променя, доизмисля. В сряда всичко ще отиде по местата си: може да направите красива и достатъчно скъпа придобивка за дома си. В петък и събота предпразничната суета на работното място и у дома ще ви достави приятни емоции. Съветвам жените да са на ниво, но да се придължат към класическия стил. Тази година не са ви необходими много ярки цветове, достатъчно ярка ще бъде “рамката” на обстановката. До вас ще бъде важна персона, с която ще бъде добре да се съобразявате и спрямо нея да ориентирате стила си на поведение и външен вид.

ВЕЗНИ
Вашите планове през тази седмица са съвсем реалистични и вие ще ги осъществите изцяло. Доста вероятно е вашият дом да стане място за приятелско и семейно новогодишно тържество. През тази година вие повече от обикновено, сте с нагласата да сте си у дома, да се занимавате с домашни дейности и да посрещнете празника в семеен кръг, разширен с колеги и близки приятели. Мнозина от вас ще се отнесат към този празник доста формално, но организирано: вероятно ще се наложи през цзялата седмица да участвате в официални мероприятия. След кратко нервно спречкване в понеделник, трябва да намерите време да се погрижите за себе си: външност, здраве. Най-добре е да го направите във вторник, в началото на деня. В четвъртък ще се почувствате може би дискомфортно, ще се наложи да потърпите. Едва в неделя ще съумеете да се отпуснете. Облеклото ви в новогодишната нощ е желателно да бъде елегантно и сдържано, подбрано с изискан вкус.

СКОРПИОН
Предновогодишната седмица ще е пълна с разходи и придобивки. Благосъстоянието ви продължава да върви нагоре. Имайте предвид, че вторник и сряда не са най-подходящите дни за сериозни финансови дела, а четвъртък и петък са добри във всяко едно отоншение. Не го забравяйте, когато правите плановете си за седмицата. Ако имате необходимост да разговаряте по повод важен проект с ръководството или да решите нещо в официална инстанция, най-лесно ще го направите в петък сутринта. В предпразничните дни и в самата новогдишната нощ ще искате да се облечете ярко, предизвикателно, модерно, секси. Тоалетът може да бъде с цвят на пияна вишна, пурпурно червено и винено, материята – богата, блестяща. Много накити. Върху вас всичко това не изглежда лекомислено, а по-скоро доминиращо привлекателно. През тази година вие няма да бягате от прекаленото, смело ще експериментирате, ще задавате тон.

СТРЕЛЕЦ
В обществото вие доминирате и задавате тон. Помнете това не само през тази седмица, но и през цялата следваща година. Именно сега се ражда тенденцията на вашите стремежи. А стремежите отварят възможности. Носете радост на себе си и околните. Не само яркото и разнообразно облекло, грим, накити, но и самият ви разкрепостен и едновременно с това благороден стил на поведение ще ви откроява в тълпата. Можете да си позволите да блестите като новогодишна елха, да сте център на компанията и главно действащо лице във всяко начинание и общност. Дори в официалните мероприятия вие внасяте празнична и оптимистична струя. Използвайте празничните грижи и мероприятия за самопрезентация, проявявайте инициатива с цел лична перспектива. Най-успешни дни за вас са четвъртък и петък. В новогодишната нощ едва ли ще си останете у дома, нуждаете се от публика.

КОЗИРОГ
През тази седмица вие може да попаднете в трудна финансова ситуация, за която трябва да търсите нестандартен изход. Постарайте се да не постъпвате така, както винаги, измислете неочакван ход. И всичко ще е наред. Вторник е успешен ден. В сряда се създава малко напрегната атмосфера в семейството. Постарайте се безконфликтно да се освободите от това напрежение. Като най-спокойни и комфортни дни се очертават събота и неделя. В празничната нощ вие ще се чувствате разкрепостено, ще бъдете общителни, но едва ли ще сте твърде въодушевени – празникът не ви увлича твърде. Може дори да ви се стори като обикновено задължение. Тези, които ще са до вас обаче, ще почувстват вашето сдържано обаяние и ще бъдат много доволни. Както винаги, вие предпочитате класически и доста сдържан стил в облеклото. Това няма да ви попречи да изглеждате прекрасно.

ВОДОЛЕЙ
Седмицата ще започне с малка изненада. Надявам се тя да не ви разстрои, все пак дръжте здраво портфейла си, пазете средствата си от излишни разходи. В четвъртък ще сте увлечени от празнично мероприятие, въвлечени в мащабни обществени дела. Подходяща възможност да се запознаете с уважавани и влиятелни хора! Всички останали дни до Нова година ще посещавате най-разнообразни публични места. Може дори да попаднете в радиото или телевизията. Едва в неделя ще можете да си позволите да се отпуснете у дома. Тук обаче има малък “подводен камък”: в събота е възможно да възникне разминаване или неразбиране с най-близките ви хора в семейството. Отдайте го на това, че възприемате ситуациятя изкривено и всичко веднага ще се подреди.
По време на празниците ще предпочетете синьозелен цвят, аквамарин, цвят на лавандула или морска вълна, изисканост и лекота на стила.

РИБИ
Вие се готвите да посрещнете годината, която трябва да ви донесе кариерен и социален подем. Такава година настъпва веднъж на 12 години и дава големи шансове на младите и енергичните Риби. Почувствайте го и действайте по съответния начин. Това, че трябва да се погрижите за своя обществен имидж и репутация, диктува и поведението ви: не бива да се затваряте в тесен кръг, разширявайте кръга на общуването си, включвайте в него хора нужни и интересни. Най-лесно това се осъществява в суетата на празничните мероприятия. Създават се ситуации, които изискват от вас пъргав ум и фантазия. Където и да се окажете, вие ще възприемате всеки човек като оригинална личност. С вашия тънък вкус и интуиция вие няма да прекрачите границата, а ще внесете във всяка компания необходимата и дългоочаквана приказност. Вие повече от другите сте предразположени да попаднете в неочаквани ситуации, затова и на Нова година може да се окажете “не там и не с този, с който трябва”. Това значи, че Съдбата е дошла при вас.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории