Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Козирог юли

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп Козирог юли

horoskop kozirog uli

Родените под знака на Козирог през юли ще опитат да постигнат повишение на заплатата или промяна на социалния статус съгласно положените затова уислия през първото полугодие.
Козирозите най-накрая ще получат увереност в собствените си сили, затова ще бъде важно за тях да бъдат оценени по заслуги. В началото на юли могат да вложат част от парите си в подобряване на дома или начало на строителство, при което има вероятност да не преценят правилно своите матераилни възможности, което ще ги накара да се огледат за увеличаване на приходите.
През втората декада на юли Козирозите отново ще се занимават със своите домашни проблеми, макар и работата им да изисква постоянно тяхното внимание. Не е изключено през този период да има повишение в служебните им отговорности, за да могат да докажат, че ако са поискали увеличние на заплатата е било заслужено.
В края на месеца Козирозите трябва да се съсредоточат върху определена цел и да внимават да не пропуснат евентуалните ползи за тях от тази единствена цел в периода.

Благоприятни дни: 5, 16.
Неблагоприятни дни: 4, 11, 18, 21, 25.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized