Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Лъв юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Лъв юли
horoskop lyv uli

През юли родените под знака на Лъв ще си припомнят някои навици, които отдавна са били забравени. Възможно е да си припомнят минали отношения с колеги, които могат да предложат възобновяване на сътрудничество.
В началото на юли представителите на зодия Лъв ще трябва да се въздържат от конфликти у дома и от употребата на стимулиращи средства.
Втората декада на юли ще бъде свързана с грижи и Лъвовете ше се разделят между работата и семейството и домашните задължения. Затова няма да им е скучно на работа ще мислят за дома, у дома – за работа. Праз средата на месеца ще трябва да бъдат силни, защото техни проятели ще се обърнат за помощ и съвет.
В края на юли ще могат да си починат – с книга и спокойствие или да прекарат весело и интересно време по свой вкус. Периодът на грижи ще е приключил и ще могат да се наградят с няколко дена почивка.

Благоприятни дни: 3, 4, 31.
Неблагоприятни дни: 2, 16, 23.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

Comments

  1. 1
    Julia Toleva // June 30th, 2011 at 10:23 pm

    Глупости на търкалета. Ония ден си счупих крака и сега лежа в къщи та костите ме болят вече. Със сина ми се разбираме прекрасно и помага и върши всичко в къщи. … за другите декади ще пиша като минат.