Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Овен юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Овен юли
horoskop oven

Родените под знака на Овен ще бъдат посветени, както обикновено, на работата, но в началото на юли могат да изпитат чувство на дълбоко разочорования, защото ще се убедят, че не всичко правят правилно, както в деловия, така и в личния живот.
Анализ на минали постъпки може да стане причина за преоценка на ценностите и на желанието някои неща да започнат наново, на чисто. Възможно е дори да защитят част от своята собственост, за да се отделят от някого от роднините и си да не попадат повече под негово влияние.
През средата на юли Овните ги очаква сложен период – ще се наложи да съгласуват някои неща с околните, нещо, което те не обичат да правят. За сметка на това ще достигнат до вътрешна хармония, в крайна сметка за някакъв период и отново ще бъдат заредени с оптимизъм.
В края на юли Овните ще трябва да плащат дългове – морални и материални – на колеги, на приятели или роднини. Вярно е, че биха предпочели да съчетаят неприятния процес на разплащане с вечерна забава или пътуване извън града.

Благоприятни дни: 9, 20, 21, 22.
Неблагоприятни дни: 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории