Последни Рецепти
Последни Статии

Мазни храни с които може да се отслабва

Добавено в Диети

Добави към моето меню

5 мазни храни, чрез които можете да отслабнете
През последните години се засилва тенденцията да се консумират високо-мазнинни храни, в комбинация с ниско количество на въглехидрати. Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене (ВМ-НВХ) е един от популярните начини на хранене на активните хора днес.
Чрез този хранителен режим се поддържа постоянно ниво на хормона инсулин, който гарантира нормални функциониране на организма. Този режим е противоположност на хранителните режими, които изключват мазнините. Това са 5 високо-мазнинните храни подбрани от foodpanda, които, ако консумирате може да отслабнете. Предлагаме ви и рецепти как да ги приготвите.

Сърца в масло. Има много хора, които обичат сърца, но не ги консумират, защото ги смятат за вредни. Всъщност, ако се приемат без въглехидрати, те помагат за редуциране на теглото.
Пилешки сърца и дробчета по селски
Пилешки сърца и дробчета по селски

Телешки език. Езикът в масло се счита за деликатес, който може да намерите в почти всяко заведение. Той се приготвя и изключително лесно, за тези, които обичат да готвят.
Желиран телешки език
Телешки език в аспик

Свински пръжки. Въпреки, че свинските пръжки се считат за много калорични, не особено полезни, те са висок носител на животински мазнини и консумирането им в този хранителен режим ще осигури метаболитните процеси.
Сач със свинско, пръжки и зеленчуци
Сач със свинско, пръжки и зеленчуци

Животинска сметана. Ако и вие сте от хората, които обичат да ядат сметаната с лъжицата, то този режим е за вас.

Сирена с високо съдържание на мазнина. Сирената са храна, която може да хапвате по всяко време. Те са богат източник на мазнини особено овче, козе и биволско. За любителите на синьото сирене могат да го консумират в неограничено количество.
Мазните сирена са полезни за здравето
sirena oleg

Ако решите да преминете към този режим, трябва да ограничите всичко, което не съдържа животински мазнини, освен зеленчуци.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории