Последни Рецепти
Последни Статии

На риба с бира в Лом

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: „На риба с бира в Лом“
Къде: град Лом
Кога: 22 септември 2017 г.
na riba s bira v lom

1 тон рибена саламура приготви Ути Бъчваров във втория фестивал „На риба с бира в Лом“. Това е най-голямото количество рибена чорба, готвено в България, по думите на Ути, който носеше тениска с надпис „Аз обичам Лом“, а за хората имаше и бира, осигурена от „Ломско пиво“. За доброто настроение на ломчани и гостите на града се погрижи и Берковската духова музика.

na riba s bira v lom 1

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории