Последни Рецепти
Последни Статии

Закуска за моето дете

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

КОНКУРС
Закуска за моето дете
от 31 май до 20 юни 2012 г.

Конкурсът Закуска за моето дете има за цел да събере полезни идеи и проверени рецепти за нашите деца. А защо Закуска, защото закуската е най-важното ядене за деня, но вие можете да ни изпращате различни рецепти.

За да бъде конкурс трябва да има и награди – спонсор на нашия конкурс за детско хранене е Победа АД и бисквити Закуска. Целта ни е да съберем идеи и проверени рецепти, които да бъдат от полза на родителите в забързаното ежедневие. Помощник в това всекидневно начинание са любимите на нашите деца бисквити.
Очакваме да ни изпратите рецепти с бисквити Закуска,

ще има рецепти за торта с бисквити и чийзкейк, затова наградите ще бъдат разпределени така

Вкусна „Закуска“ изненада

zakuska

3 награди подаръчна кутия с продукти – на случаен принцип – за рецепти с бисквити

panda
3 награди плюшена играчка + подаръчна кутия с продукти – избор на жури от кулинарни блогари, които имат малки деца, както и представител на спонсора Победа.

Правила
За да участвате в конкурса изпратете имейл на recepti@georgievi.net с ваша рецепта, която съдържа описание и авторска снимка. Разработваме и система с която ще може сами да качите вашата рецепта, снимка и да оформите как да изглежда.
Може да използвате следната схема
– име на рецепта
– кратка история – кое е интересното при тази рецепта, има ли история, която я прави по-интересна, приготвяте ли я заедно с вашето дете
– приготвяне – кои са основните моменти в приготвянето на рецептата
– поднасяне
Изпратената снимка трябва да е направена от вас или да имате права за снимката. Някои рецепти ще бъдат публикувани на сайта и представяни на страницата във Фейсбук в галерия „Закуска за моето дете“.

Наградите за конкурса са осигурени от Победа АД

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории