Последни Рецепти
Последни Статии

Пица с кашкавал и колбас

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

  • 500 гр готово тесто
  • 250 гр колбас или шунка (хубажоа е, ако са няколко вида)
  • 250 гр кашкавал
  • 1 с.л. олио
  • 150 гр домати или 2 с.л. доматено пюре
  • чубрица, босилек на вкус

Кашкавалът настъргвате на средно ренде, а кобасите режите на тънки резени. Доматите също настъргвате на едро ренде.

Подходяща тава намазвате с олио. Разсилате тестото в тавата и върху него посипвате настърганите домати. Подреаждате парченцата колбас и поръсвате с настъргания кащкавал.

Пицата печете около 30 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Идея: винаги слагам и зеленчуци – нарязани на филийки гъби, нарязани на колелца чушки, лук, моркови. Гарнирам с маслини, кисели крастваички, царевица. И тъй като гранирането на пицата зависи от настроението и желанието ми резултатът винаги е различн, но винаги вкусен.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized