Свинско месо с праз лук : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Свинско месо с праз лук

Добавено в Ястия с месо

Добави към моето меню

  • свинско месо – 500 гр.
  • праз лук – 1,2 кг.
  • червен, черен пипер, сол – на вкус
  • бульон по избор (вода)

Месото се нарязва на малки парчета и леко се посолява. Прибавят се празътн, нарязан на колелца и 1-2 с.л. бульон. Задушават се отначало на слаб огън, а по-късно на силен огън, като се добавя по малко от бульона. Наръсват се с червения пипер и се варят до омекване. Преди поднасяне ястието се наръсва с черен пипер. Добра добака към ястието е салата или туршия.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории