Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Козирог

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Козирог 2010

kozirog
Козирог

Звездите казват, че за родените под знака на Козирог 2010 семейните дела ще бъдат по-важни от кариерата. При някои двойки отношенията може да се подобрят, но все пак недоразуменията щв започнат да се разрешават. И все пак някои разминавания в очакванията и стреса ще ви накарат да се замислите за бъдещето на вашето семейство.

Според планетите Козирозите ще намалят своите очкавания и ще намерят компромис и тогава много трудности в семейния живот ще може лесно да бъдат преодоляни.
Като цяло през годината няма да има големи промени.
Планетите съветват Козирозите да намалят своите очаквания, което е началото на компромис или просто период на изчакване. И тогава много трудности в семейните отношения ще бъдат преудолими.
Като цяло годината няма да донесе глобални промени.

Самотните представители на Козирог в началото на годината няма да им бъде до любов. На преден план ще изникне необходимост от решаване на друуги проблеми. За смъкване на напрежението от самотата в началото на годината се препоръчва да прекарате известно време в уидинение и да подредите в ред вашите мисли.
С настъпването на пролетта трябва да обърнете внимание на личния си живот, защото какво ще се случи в личния ви живот през 2010 зависи само от вас.

Ако си поставите за цел да създадете семейство то това ще се случи. Но, ако се съмнявате, то отношенията ви няма да преминат в брак. Ако още не сте намерили вашата половинка и искате да го направите, то пролетта е най-подходящото време за това. Но вие самите трябва да го искате, а не да стоите у дома и да чакате вашият любим сам да ви намери. И не само да го поискате, но и да започнете да действате.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории