Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Козирог 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Козирог
Родените под знака на Козирог през 2010 стъпват в нов жизнен цикъл и ги очаква съдбоносна година.

През годината на Слънцето ви очакват не малко изпитания, ще трябва да направите не веднъж избор между доброто и злото, между личното и общото желание.

capricorn

При това се стараете да постъпите справедливо, затова всички ваши добри дела ше бъдат възнаградени в бъдеще.
На работа и в семейството ви очакват немалко грижи и проблеми – ще трябва да решавате различни ситуации и проблеми в работата си, в работния колектив. Като допълнение от вас ще се очаква да помагате на своите роднини, да сте отговорни и да се грижите за своите родители или деца.

Началото на 2010 година ще започне с промени във вашия живот и през цялата година ще ви се струва, че вашите неща върват съвсем на зле. Ще трябва да мобилизирате вашето самообладание и воля за победа.

И не давайте на вашия перфекционизъм да ви победи. Ако всеки ден се работи нещата се получават. С махване на вълщебна пръчица може, но в приказките.

Любов и семейство
Още в началото на годината на Слънчето ще усетите топлината и поддръжката на вашите близки. През тази година имате всички шансове да направите вашето семейство по-здраво и сплотено, да имате дете, да имате ваш собтсвен дом.

Тези от родените под знака на Козирог, които вече са намерили своите половинки, ще им се наложи да приложат и усилие и много желание за да съхранят отношенията. В началото на лятото са възможни спорове и недоразумения с любимия.

Есента може да донесе нова любов с цялата палитра на вълнуващи чуства и преживявания.
Годината ще завърши за Козорога под знака на любов и благополучие.

Здраве
Няма да посрещнете 2010 в най-добрата здравословна форма – натрупаната умора ще намери начин да се прояви и да напомни за себе си. Починете си хубаво по време на Коледната ваканция, сменете обстановката. Предстои ви интересна и наситена със събития година. И е хубаво да започне с активно движение.
Като знаете за своите хронични заболявания поддържайте вашия организъм с профилактични мерки и не забравяйте да се храните балансирано.

Най-доброто време за пътуване и почивка е втората половина на лятотро. Летният флирт може да ви донесе проблеми със здравето. Избягвайте също така и екстремалните видове почивка.

Успех
Най-удачният период от годината ще бъде месец май, когато ще може да се изпълнят вашите отдавнешни мечти. Във вашата среда ще се появят хора, които може да помогнат за реализацията на вашите планове.
Новите запознанства ще ви накарат да се замислите, да погледнете по нов начин на света, да отворите очите си затова, което преди не сте и забелязвали.

Към края на годината ще се окажете на гребена на успеха. Вас ви обичат, вас ви оценяват, вие сте щастливи.
И вие ще успеете да запазите вашите позиции и в 2011 година
.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории