Последни Рецепти
Последни Статии

Грациозна походка

Добавено в Други

Добави към моето меню

Грациозната походка – само с тренировкиstrong>
СтъпваЙбавно стъпка по стъпка
с вдигната глава и поглед, който вижда зад хоризонта

Високите токчета наистина помагат на жените да изглеждат и да се чувстват секси, пише в. “Уолстрийт джърнъл”. Но всяка, изпробвала на практика тази истина, знае, че носенето им никак не е лесно. Правилният избор на височината и упоритите упражнения помагат да увеличите сексуалната привлекателност и да не гледате на вечерната елегантност като на мъчение. Затова трябва да се спазват няколко основни правила, които препоръчват експертите.
* Определете оптималната височина, при която се чувствате удобно. Няма нищо по-непривлекателно от клатушкаща се и спъваща се съблазнителка.
* Избирайте номер, в който кракът ви се разполага комфортно. Имайте предвид, че при обувките с висок ток тежестта на крака се измества напред и това упражнява натиск върху пръстите. Ако е необходимо, вземете един номер по-голям от вашия обичаен, за да избегнете подуването.
* Решете дали предпочитате отворени и класически обувки с висок ток. В никакъв случай не стягайте пръстите в прекалено остри върхове, защото на другия ден няма да можете да използвате въобще краката си.
* Недопустимо е да се бърка модата с естетиката. На пълни крака игленият ток стои смешно, а на слабичък глезен масивната подметка е гротескна.
* Практикувайте в къщи сексапилната си походка с висок ток. Не трябва да изпитвате безпокойство и притеснения, а да се чувствате свободно и елегантна. 20 минути на ден са достатъчни. И не забравяйте, че преди да ходите, трябва да се научите да стоите на високи токчета, което също е цяло изкуство. Практика, практика, практика!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории