Последни Рецепти
Последни Статии

60 минути движение

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Само 60 минути тренировка могат да заменят всяка диета
Диетолози и специалисти в областта на фитнес достигнаха до компромис. Те стигнаха до извода, каква продължителност на тренивровки може да замени всяка диета.

women bicecle
   И така ежедневни тренировки със средна интенсивност и натовареност, като крос в парка, каране на колело, е достатъчно за жена на средна възраст са достатъчни за да запази формата си и здравето. Като могат да се изключат диетите.

А ако жената има наднормено тегло ще се наложи да тренира малко по-дълго.
Тези изводи са направени в хода на изследване продължило 13 години с участието на 34 000 жени на средна възраст, повечето от които не са привърженик и не са били на диета.
Дори на някой едночасовите тренировки да му се сторят много учените имат свое мнение. Специалистът по хранене Джон Форейт пояснява “На нас ни се налага да работим над това. Ако беше толкова лесно да запазим стройността на тялото всички щяха да бъдат стройни”

Какъв е изводът? Движение, колкото се може повече движение и здрава храна. Можем да ходим пеша, да тичаме в парка, да караме колело, (или тротонетка – голямото предимство е, че някои модели са с ремък и може да се носи на рамо, където са дупките по улицата, а след това да я сложим под бюрото в офиса или да ползваме метрото)

Източник: The Times of India

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории