Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 21 – 27 октомври

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Интересни новини за Рибите

Седмичен хороскоп за периода 21 – 27 октомври

Овните продължават да се въртят в омагьосания кръг на проблемите. Телците действат със срок вчера. Надеждата на Близнаците се връща. Раците напредват бързо. Възгледите на Лъва се променят. Везните действат твърдо и безкомпромисно. Делови успехи радват Стрелците.

ОВЕН

21.03 – 19.04

В омагьосан кръг

Продължавате да се въртите в омагьосан кръг. Започвате да мислите, че вече никога няма да се справите с грижите, които са ви налегнали. Така е, като оставихте проблемите да се натрупат, без да си мръднете и малкия пръст. Разправяхте наляво и надясно колко се притеснявате, но… На всички беше ясно, че повече говорите, отколкото действате. Единствено вие не разбрахте, че закъснявате фатално. Време е да направите нещо. Няма да ви е лесно, защото в момента сте напълно извадени от равновесие, и все пак… В работата действате решително и енергично. Петъкът е изпълнен с напрежение. В събота и неделя обаче работата потръгва. В понеделник се появява надежда, че най-после ще осъществите плановете си. Във вторник или сряда ще се запознаете с интересен човек. Настроението ви обаче е лошо. Така стоят нещата и в четвъртък.

ТЕЛЕЦ

20.04 – 20.05

Не пътувайте

Времето ви притиска. Въпреки това добре е да знаете, че най-напред трябва внимателно да обмислите следващите си крачки и едва тогава да пристъпите към действие. Важно е също така добре да подберете момента, в който смятате да го направите. Всяко избързване или забавяне обрича усилията ви на неуспех. А най-важно от всичко е да се поберете в поставените ви срокове. Няма закога да гоните качество и да изпипвате нещата. Лошото е, че вие ще направите точно това. Ако можете, не пътувайте – има опасност от катастрофи. Петъкът е уморителен и претрупан с работа. Това ще хвърли сянка и върху двата почивни дни. Понеделникът също не е лесен. Във вторник ще ви предаде колега или близък човек. В сряда най-неочаквано на главата ви се струпват куп проблеми. Новини в четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

21.05 – 20.06

Полезни срещи

Тази седмица положението е малко по-добро. Това ви изпълва с надежда, че всичко ще се оправи. Иска ви се нещата да потръгнат и най-после да постигнете целите, които сте си набелязали. Ако действате категорично, с положителност ще успеете да го направите. Това се отнася главно за онези от зодията, които се занимават с бизнес. За останалите ситуацията е двусмислена и несигурна. Не пестете усилия, ако искате да компенсирате пропуснатото досега. Появяват се нови възможности да напреднете, не ги пропускайте. Следващите седем дни ви чакат интересни и полезни срещи. Петъкът ви носи хубави новини. В събота и неделя сте напрегнати и неспокойни. Сполука в понеделник. Във вторник тръгвате на път. Онези от вас, които са на работното си място, ще постигнат успех. Следващите два дни също са хубави.

РАК

21.06 – 22.07

Не се карайте с колегите

Тази седмица ще напреднете бързо. Въпреки това не дърпайте дявола за опашката. Не се карайте с колегите, не позволявайте да ви въвлекат в конфликтни ситуации. Това се отнася главно за онези, които се занимават с бизнес. Между вас и партньорите ви може да възникне напрежение. Опитайте да загладите нещата, иначе ще си докарате сериозни загуби. Някои от зодията тази седмица тръгват на път. Шансът да успеете не е малък, но в крайна сметка всичко зависи от вас. У дома от известно време напрежението расте. Така е и следващите седем дни. Опитайте да изпуснете парата, преди да е станало късно. Трудности и скандали в петък. В събота и неделя всичко е наред. В понеделник и вторник настъпват отдавна чакани събития. Мобилизирайте се в сряда и четвъртък, ако искате да успеете.

ЛЪВ

23.07 – 22.08

Възгледите ви се променят

Възгледите ви за живота бавно, но сигурно се променят. Това, разбира се, няма да стане за няколко дни. Важното е, че процесът е започнал и набира скорост. Хубавото е, че вече сте стъпили здраво на земята. Положението ви от ден на ден се стабилизира. Все пак не се отпускайте, не оставяйте нещата насред път. От начина, по който ще подхванете работата си, зависи много. Лошото е, че някои от вас не разбират това и карат по старому. Внимавайте как се държите с околните. Не давайте воля на настроенията си. Това може да ви вкара в сериозен конфликт. В петък сте прекалено подозрителни към всички около вас. В събота сте твърди и непреклонни. Въпреки обзелите ви емоции, неделята е хубава и спокойна. Някои тръгват на път в понеделник. Следващите дни ви чакат грижи и проблеми.

ДЕВА

23.08 – 22.09

По наклонената плоскост

Просто невероятно е колко много неприятности може да си докара човек на главата само със собствените си постъпки. Крайно време е да престанете. Движите се по наклонената плоскост и ако не направите нещо в най-скоро време, плановете ви може окончателно да се провалят. В най-добрия случай – още дълго ще буксувате на едно място. Не към това се стремите от толкова време насам, нали? За да постигнете успех, трябва да действате спокойно и логично. Планирайте добре всяка от следващите си крачки. Разсъждавайте малко по-издълбоко върху отношенията си с околните. Укротете емоциите си. Петъкът е труден и неприятен. В събота ви чакат куп ангажименти. Неделята ви носи успех. Новини в понеделник. Във вторник се пазете от грешки. Срядата не е лоша. Макар и труден, четвъртъкът ви носи печалба.

strong>ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Твърди и безкомпромисни

Следващите седем дни в службата действате безкомпромисно. Същото се отнася и за личните отношения. Което не ви прави по-малко обаятелни събеседници и партньори. Напротив, провеждате всичките си срещи и разговори следващата седмица спокойно и доброжелателно. Аргументите ви са ясни. Намеренията също. Това буди доверието на събеседниците ви. Тази линия на поведение определено ви носи успех. Що се отнася до недоброжелателите, вашата категоричност е най-добрата броня срещу всеки опит да разстроят плановете ви. Възстановявате добрите си отношения с човек, с когото сте скарани напоследък. В петък и събота действате напористо – както в работата, така и в личния живот. Неделята е хубава. Понеделникът носи новини. Вторникът обаче е неприятен. В сряда изяснявате сложна ситуация. Четвъртъкът е спокоен.

СКОРПИОН

24.10 – 22.11

Трудно всекидневие

Напоследък неприятностите са ви всекидневие. Това ви дестабилизира. Не се тревожете. Трудностите са временни и няма да се отразят на бъдещето ви. Впрочем така е винаги, когато започват промени. При вас това ще стане в неделя. Тогава Слънцето влиза във вашия знак. Нещата вземат положителна посока. Само внимавайте в отношенията с околните. Действайте енергично и не обръщайте внимание на проблемите, които ви връхлитат напоследък. Скоро от тях няма да остане и следа. В петък най-после успявате да хвърлите малко повече светлина върху въпрос, който ви занимава от доста време насам. В събота поставяте нещата на нови основи. Неделята е хубава и спокойна. Понеделникът е динамичен. Следващите три дни са много добри в професионално отношение.

СТРЕЛЕЦ

23.11 – 21.12

Успех в работата

Напредвате в службата. Промените, които неотдавна започнаха при повечето Стрелци, продължават с нестихващо темпо. Не се тревожете: всичко е под контрол. Нещата се развиват в положителна посока. Личните ви отношения също вземат положителен обрат. Ледовете се топят. Лошото е, че все още не можете да свикнете с тази мисъл и продължавате да живеете с чувството за невъзвратима загуба. Огледайте се най-после наоколо и ще видите: няма никакви причини за тревога. Това – що се отнася до личния живот. В работата обаче трябва да действате с повишено чувство за отговорност. Иначе ще си имате проблеми. Петъкът е тих и спокоен. Материален успех в събота. В неделя ще пътувате. Хубави новини в понеделник. Вторникът е чудесен. Срядата ви носи хубава информация. Сполука в четвъртък.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.01

Успокойте топката

Прекаленият стремеж да успеете на всяка цена понякога дава обратен резултат. За съжаление точно така ще се стекат нещата и тази седмица. Така че успокойте топката. Това ще се отрази добре както на работата, така и на личния ви живот. Може би се страхувате, че ще изгубите контрол и ще се лишите от почва под краката си? Нищо такова няма да се случи. По-скоро около вас в момента витае някаква неопределеност, която силно ви тревожи. Имате чувството, че всеки момент ще се изгубите в мъглата на обстоятелствата. Бъдете спокойни, опасенията ви са неоснователни. Петъкът е скучен и неприятен. Съботата е съдбовна за много от представителите на зодията. Бъдете внимателни. В неделя се пазете от грешки. Срядата е заредена с неприятни емоции, затова пък четвъртъкът е хубав.

ВОДОЛЕЙ

20.01 – 18.02

Една чудесна седмица

Отдавна не сте имали толкова хубав период като седмицата, която сега започва. Проблеми могат да възникнат само у дома. Те се дължат на собствената ви непримиримост и на неумението ви да общувате с най-близките хора. Да, възгледите ви са различни. Това не означава, че трябва да държите на своето, докато не извадите всички наоколо от кожата им. Сегашните събития са добра проверка на вашата душевна устойчивост. Дори някой да опита да ви предизвика, не се поддавайте. В противен случай лошото настроение до края на седмицата не ви мърда. В работата бъдете по-последователни. Петъкът е успешен. Хубави и полезни срещи ви чакат в събота. В неделя сте затрупани със задължения от всякакво естество. Пътуване в понеделник. Във вторник надеждата ви се връща. Успех в сряда. Четвъртъкът обаче не е особено приятен.

РИБИ

19.02 – 20.03

Равносметката е положителна

Следващата седмица ви чакат интересни новини, успехи и положителни промени. Както вече стана ясно, навлизате в хубав период. Най-после ще постигнете стабилността, към която се стремите толкова дълго и упорито. Оттук нататък хубавите промени следват една след друга в непрекъснат ритъм. Малко по-трудно ще премине седмицата за онези от зодията, които тръгват на път. Няма да ви е лесно и в случай че имате да провеждате важни за вас преговори. По време на някой от разговорите ще възникнат непредвидени обстоятелства, за които вие не сте подготвени. Тези трудности обаче са временни. Новини и пътуване в петък. Съботата ви носи успех. В неделя обаче сте притеснени и неспокойни. През останалите дни сте затрупани с работа, равносметката от която е положителна.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized