Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп месец ноември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп за месец ноември 2006

Хороскоп за месец ноември 2005

ОВЕН

Краят на есента ще поразклати сериозно нервите на всички ни. Възможно е и върху вашата глава да се струпат изведнъж много непредвидени разходи и неприятности. В началото на ноември е по-добре да не правите излишни покупки, а през втората половина на месеца се пригответе за ново обучение и пътуване до добре познати ви места. Мнозина Овни ще трябва да приключат със старата си работа, да получат консултации в сферата на закона и образованието. Последните три дни на ноември предшестват новолуниетно, затова едва ли ще бъдат толкова активни. Едва в началото на декември вие ще можете да си отдъхнете свободно и да получите яснота за всички ваши планове. Както и през миналата година ноември повишава ролята на политиката в живота ни, затова не забравяйте да следите новините.

ТЕЛЕЦ

За вас ноември е истинска битка със себе си и околния свят. През първата седмица на месеца до 7-8-и не планирайте грандиозни начинания, пазете здравето си и не подлагайте на риск своите финансови ресурси. Във всяка ситуация могат да се прилагат най-простите и дори примитивни действия, само и само да бъдат запазени стабилността и контролът над дейността ви. Цялата есен за вас е време на активна работа или преодоляване на препятствия. Ще се наложи да проявите изключителен характер, за да се почувствате победител през декември.

БЛИЗНАЦИ

Почти през целия месец настроението ви ще бъде променливо. Затова пък чрез общуването с близките ви и с приятни покупки ще можете да компенсирате недостига на емоции, който ви носи късната есен. Не си струва да измисляте твърде хитри начини, всички задачи през този месец ще бъдат доста прости, важното е да удовлетворите своята потребност от комфорт и да вършите работата си красиво. Трябва да пазите и поддържате здравето си в ред и след всяка работа да се възстановявате добре. Добре е да ограничите общуването си само в тесен кръг от познати и хора, които са ви приятни. През втората половина на ноември е възможно да се върнете към някакви стари контакти, благодарение на които ще се промени и работата ви.

РАК

В началото на месеца вашите експерименти не винаги ще бъдат успешни, по-добре ще бъде да избягвате демонстративните действия и прекалено самоуверените изказвания. След 14-ти вие ще можете да активизирате светския си живот, наблягайки на културни увлечения и общувайки с хора, спомагащи вашето развитие. Различни ситуации, свързани с децата, могат да предизвикат безпокойство, а на работното ви място има вероятност от кадрови промени, ремонт, подмяна на техниката. Ще имате повече официални контакти с властите или с нови партньори в бизнеса, затова не забравяйте, че по дрехите посрещат, но само по ума изпращат.

ЛЪВ

През този месец пред вас ще застанат много от назрелите промени, за които вие не искахте да мислите в последно време, включително и касаещите здравето ви. Впрочем това няма да ви изплаши, но ще поиска от вас да изоставите емоциите и да запретнете ръкави. Всички важни разговори е добре да оставите за втората половина на ноември, когато вече ще имате по-задълбочено разбиране по повод отношенията ви с децата и собствените си избранници. Към края на месеца настроението ви видимо ще се повиши, в работата ви ще се набележат няколко интересни творчески проекта, ще се появи възможност да си починете от обичайните дейности, включително и от малките пътувания. Впрочем, краят на месеца за вас ще е все пак нестабилен период, затова не са изключени извънредни ситуации и внезапни промени на плановете.

ДЕВА

Първата половина на месеца може да ви донесе някакви непланирани усложнения, дребни разминавания в текущите ангажименти, покупки и общуване. Възможно е жените да реагират особено бурно на това, че резултатите се разминават с очакванията им. Вярно е, че това няма да касае Девите, които ще решат за пореден път да се заемат с учение и търсене на нова професия. За щастие, есенните капризи няма да се отразят на вашите доходи, просто ще се увеличи времето за търсене на необходимите ви хора и решения. През ноември вие ще спечелите повече от всички останали, затова се постарайте да подкрепяте близките си и не се стеснявайте да показвате чувствата си. След 14-ти трябва по-смело да се решите на всякакви промени в семейния живот и общуване, но всички изводи оставете за началото на следващия месец.

ВЕЗНИ

Представителите на най-елегантния знак на Зодиака ще бъдат доста прагматични през този месец. Вие трудно ще намерите достойно общуване. Везните е възможно честичко да попадат в странни места, да общуват с хора не от своето ниво, да тръгнат на път по необичайни места. В резултат на това вие ще можете да се приспособите към новия живот едва след 21-и, за което ще ви помогнат срещите със стари приятели, потопяването в някакви спомени за миналото. Обичайният светски живот ще отиде на втори план, затова пък ще се появи време за спокоен ремонт на колата, кратки пътувания и срещи с роднини, удовлетворяване на интелектуални и духовни интереси. А подобряването на домашната обстановка и едновременното развитие в кариерата ще бъдат едни от най-важните теми за Везните. Важните делови срещи е възможно да се проведат и у дома ви.

СКОРПИОН

Доста странен месец очаква рожденниците, месец с много резки промени. Външният успех може да съседства с вътрешно неудовлетворение, а придобивки и подаръци – с неочаквани загуби. Началото на месеца обещава да бъде много тежко, през първите 8 дни ще трябва да внимавате за здравето си, по възможност да не подвеждате никого на работното си място, затова пък в средата на месеца ще можете да решите стари проблеми в личния си живот, работата и финансовата сфера. Постоянно ще ви сравняват с другите и е възможно не винаги да ви оценяват справедливо в работата, затова не очаквайте големи и бързи резултати, макар че от 8 до 12 ноември късметът е на ваша страна. Към края на месеца Скорпионите ще съумеят да преосмислят много неща в своя подход към бизнеса, около тях ще се появят солидни приятели и доходите им ще започнат постепенно да се повишават. След 26-ти някои стари ангажименти ще се нуждаят от повторно доработване.

СТРЕЛЕЦ

Жизнерадостни веселяци и пътешественици, Стрелците винаги ще намерят повод да се повеселят и да се заобиколят с най-скъпи, престижни вещи. Дори в скучната есен вие ще бъдете главните организатори в своя приятелски кръг и на работното си място. Още от първите дни на месеца няма да ви се седи на едно място и около 6-ти Стрелците ще си намерят ново поле за дейност. А след 14-ти ще започнат да се реализират някакви важни процеси в живота ви и вие ще трябва да изглеждате максимално достойно, но да не бързате с решенията до новолунието на 1-2 декември. Изобщо месецът ще ви донесе много промени, около 24-ти старите контакти ще останат в миналото, ще ви се наложи да смените своето обкръжение, приоритетите в общуването и дори своя имидж. Много време ще отиде за пътувания и премествания, възможно е неочаквано да смените любимите си места за почивка и покупки. По обема от промени и неочаквани обрати ноември няма да има равен на себе си.

КОЗИРОГ

За околните вашата тиха радост ще остане непонятна – на гости ви е дошла Венера. Значи е време да бъдат реализирани идеалите за красота, да попълните своя гардероб с модно облекло и аксесуари и разбира се, да излезете сред хора, да флиртувате и завързвате нови познанства. Вие ще се изненадате не само от това колко много хубави хора ще има около вас, но и от факта, че животът ви може да бъде наситен не само с работа, но и с прекрасни мигове на отдих и развлечения. През първата половина на месеца благодарение на контакта с Венера и Марс ще трябва да ви върви в парите и личния живот, така че не е грях да се поглезите с истински разкош, да повдигнете настроението си с хубави и скъпи покупки. Изобщо през ноември много ваши желания би трябвало да бъдат реализирани, независимо от възможната бъркотия в работата и бизнеса в края на месеца.

ВОДОЛЕЙ

В началото на ноември звездите гледат отвисоко и не чак толкова благосклонно вашия знак. До 8-и можете само да мечтаете за богатство, комфорт и дори за елементарно добро самочувствие. Започване на един горе-долу приятен и свободен живот можете да очаквате едва след 9-ти, когато настроението ви ще започне да се подобрява заедно с количеството на банкнотите в джоба ви. Старайте се да не забравяте за своите интереси, хоби, по-активно да участвате в обществената и некомерсиална дейност, която ще ви донесе нови приятели и добра слава. И все пак, откровено казано, ноември не е вашият месец. Затова пък още от първите дни на декември ви очаква значително по-интересен живот.

РИБИ

Краят на есента е най-подходящият момент да сложите в ред, без да бързате, своите делови идеи, отношенията с началството и изобщо глобалните цели в живота си. Ноември може да направи немалък обрат във вашата личност, в обкръжението ви, да ви накара, макар и принудително да направите полезни корекции в своята дейност. През втората половина на месеца Рибите ще бъдат въвлечени в различни обществени и политически процеси. Краят на месеца ще премине толкова динамично, че вие всичко ще правите на крак, в колата или в самолета, а за да направите най-прости покупки или дори да се подстрижете ще ви се налага да откривате за себе си много нови и неочаквани места. Най-важните решения или неприятни новини ще дойдат до 23-24-ти, след което вие ще можете да разберете какво и как е по-добре да се прави в семеен и професионален план. Претоварванията в края на месеца обаче е възможно да се отразят на здравето ви и до 27-ми трябва особено да пазите сърцето и нервната си система.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории