Последни Рецепти
Последни Статии

Бакалао

Добавено в Испанска кухня, Наши гости, Ястия с риба и рибни продукти

Добави към моето меню

Бакалао по португалски, Bacalao ala portuguesa
рецепта Vasia Garkova

bacalao

Бакалаото е вид риба, която в португалската кухня може да се приготви по хиляда начина или поне това казват португалците.
В превод на български е треска.
Рибата се продава прясна и осолена в изобилие в Португалия и Испания.
Рецептата е много проста . Едно по-голямо парче риба се осолява потопява се в брашно и се пържи в много нагрято олио или зехтин и да е в по голямо количество.
Отделно се изпържва в малко олио лук на филийки и зелена чушка с която се покрива рибата.
Сервира се с бял ориз или пържени картофи и салата

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории