Торта ,,Ягодово вълшебство”
Добави към моето меню
Торта ,,Ягодово вълшебство”
Рецепта Irina Andreeva Jolie
Продукти
готови блатове за торта-бели
крем за торти ванилия на Dr.Oetker
прясно мляко 250 мл.
пудра захар 2 с.л.
ягоди 1 кг. пресни
Рецепта за Торта ,,Ягодово вълшебство
• Направете крема според указанията на опаковката – в студеното прясно мляко сложете пудрата захар и изсипете крема от пакетчето.Разбийте с миксер на ниска степен и след това продължете на висока за 3 мин.,докато получите гладък хомогенен крем ванилия.
• Половината от крема сипете в друг съд, а в другата половина смесете с 400 гр. от ягодите, които предварително сте измили и намачкали с вилица.
• Сложете първия блат и върху него разпределете 1/2 от крема с ягодите и покриите с втория блат.
• Разпределете и останалия ягодов крем.
• Сложете и последния блат и покрийте с ванилов крем, като намажете и стените внимателно.
• Украсете с останалите целия ягоди.Сложете на хладно да се стегне преди сервиране.