Последни Рецепти
Последни Статии

едно питие

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Любителите на джин с тоник си падат по флирта. Мартинито около обед носи неизмерима наслада, а уискито потиска мечтите и те прави тъжен.
Чувствените мъже наблягат на виното
И ние сме дали нещо на свта – Феновете на ракията имат патриархално мислене.

Как питието се отразява на мъжкия характер?
Проникновените наблюдения върху питието и как то се отразява на мъжкия характер
са на режисьора Луис Бунюел.

Не е зле обаче младите дами, които сега подбират партньорите си, да имат предвид какво си поръчват те на бара. Тестът трябва да изпревари класирането на ухажорите в графата “годен” или “негоден”. Напитката, която един човек поръчва, издава много неща за неговия характер, твърдят английски специалисти. Те са изследвали над 5000 мъже и начина, по който консумират алкохол.

Любителите на слаби напитки от типа на ликьори, вермут или шери са

нерешителни и често носят нещо женско в характера си, смятат те. На подобни мъже трудно може да се разчита в сериозни ситуации. Те са добри събеседници и обикновено са душа на всяка компания, но избягват сблъсъците и моментите, в които от тях се иска да поемат отговорност. Брачният живот не ги привлича – предпочитат необвързващите контакти. Ако ви трябва мъж за повече от една вечер, бягайте надалеч от подобни субекти.

Мъжете, които наблягат на уискито, са
или стилни джентълмени, или бонвивани без въображение. За да разберете към кой от двата типа спада вашият човек, сипете му чаша “Чивас Регал” и го попитайте дали това е “Джони” с черен или с червен етикет. Ако се поддаде на провокацията, значи консумира скоча само защото е скъпа и престижна напитка и може да си позволи да демонстрира финансовото си благосъстояние. Ако обаче се задълбочи прекалено много в оценката си и определи дори годината, в която е създаден “Чивас”-а и степента на опушеност на бъчвата, където течността е отлежавала, също не се опитвайте да създавате сериозна връзка с него, защото той вече има такава. Точно с въпросния “Чивас”.

Любителите на водката

могат да бъдат поставяни във всякакви категории. Това питие е любимо на типовете хора, които пият и от мъка, и от радост, и от сутринта. При всички положения обаче събеседникът ви няма да е скучен човек с тривиални интереси, който се чуди каква тема за разговор да измъти със замъгления си от алкохолни пари мозък. Любителите на водка са любители и на общуването в компания, на споровете и имат широки познания в областта на изкуството и науката. Увличат се от неочаквани теми, но често стават агресивни, ако се опитате да влезете в спор с тях и да поставите под съмнение знанията им. Феновете на коняка са чувствителни и романтични. Много от тях обаче обичат да се наслаждават на това питие сами и да не влизат в разговори. Подобен човек винаги запазва известна интимна територия само за себе си и никога не може да го обсебите напълно, колкото и да ви се иска да бъде ваш.

Ако пие джин с тоник
, той е фриволен и склонен към флиртове. Би могъл лесно да се дисциплинира и вкара в определени рамки, но опитомяването му ще ви коства доста нерви. Все пак си заслужава човек да се занимава с него известно време – подобни мъже според специалистите имали неподозирани способности в леглото.
Ако обаче пие чист джин и при това не се отказва след първата чаша – значи просто иска да се напие. За такива екземпляри няма графа, в която да бъдат класирани.

Особената алкохолна сфера “ракия със салата” си е чисто нашенско изобретение. Твърди се, че нейните любители са мъже с патриархално съзнание и прагматично мислене, които знаят какво точно искат и как да го постигнат.
Ако и вие искате същото, не е зле да си сипете една малка гроздова заедно с него.
Ако обаче той поглъща ракията не само без салата, но и без всякакво мезе, бягайте надалеч и не помисляйте за дълготрайна връзка.

Любителите на виното са

чувствени и умеят да се наслаждават на мига, твърдят учените. С тези мъже ще прекарате незабравими мигове, те ще бъдат нежни към вас и ще ви подкрепят в трудни ситуации. Стига да не настане критичен момент като запушване на водопровода вкъщи или някоя друга битова драма, можете да бъдете щастливи задълго. Подобни хора лесно се пречупват пред битовите проблеми, но обикновено са достатъчно интелигентни, за да компенсират с поведението си в други сфери.

Ако човекът срещу вас пие “кво дадат” и по всяко време, цялата горна лекция е безсмислена. Той отдавна вече се е превърнал в кълбо от неразрешими противоречия и да не дава господ точно на вас да ги разплитате и изглаждате.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized