Последни Рецепти
Последни Статии

Водата е най-добрия енергетик

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Водата е най-добрия енергетик
Когато сме жадни само водата може да утоли нашата жажда

Специалистите от Университета в Източен Лондон (University of East London) са провели ред опити ви наблюдения в продължение на години за да изяснят кое средство може да помогне най-добре когато сме уморени ли да повиши нашата работоспособност, както и да подобри работата на мозъка. Оказва се, че за всеки от нас този енергетик е достъпен и е абсолютно безвреден.

water drink pix men

Да, най-обикновената вода е най-добрия енергетик за човека, ни уверяват учените.
Те са провели експеримент със студенти на които предстои вземането на важен изпит. Тези, които са изпивали по чаша вода преди изпита са се справяли с 10% по-добре от своите колеги.

Специалистите допълват, че за поддръжка на работата на главния мозък е необходима нормализация на водния баланс в организма. Достатъчното количество вода позволява да се намали тревожност, стрес и да се борим с умората.
Професор Крис Паусон (Chris Pawson), ръководител на изследването, допълва, че водата подобрява връката между клетките на главния мозък, благодарение на което информацията се обработва по-бързо.

Към енергийните напитки може да се отнесат кафето и сладки газирани напитки. Но по своите свайства те отстъпват на водата.

Проверено, и навярно сте го чували вече, че
Най-добрата напитка сутрин е чаша вода с лъжичка мед –
Започнете вашия ден с чаша вода и пийте вода, когато усетите жажда

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized