Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп февруари

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп февруари 2009

ОВЕН
През февруари вашият покровител Марс призовава да се заемете активно с кариерата си, да си пробивата път нагоре, независимо от възможното противодействие. Отношенията с шефовете, могат да се окажат не толкова лесни, на някои Овни ще се наложи да вземат доста твърди решения в работата си. Целият месец околните ще предявяват към вас повишени изисквания, ще се наложи да използвате времето си по-рационално и ефективно. Важно е да се пазите от травми, макар че това не зависи от вас. Възможно е да се изострят стари заболявания. Благодарение на това, че в момента на небето командва знакът на Водолея, в главата ви ще се появяват много нови идеи, а добри познати ще ви помогнат да разнообразите отдиха и работата си, да вземете участие в някои мащабни мероприятия. В средата и в края на месеца мнозина ще се наложи да решават активно въпроси, свързани с транспорт и автомобили или да помагат на роднини, попаднали в неблагоприятни обстоятелства. През последната десетдневка на февруари на гости при вас ще дойде Венера. Ще можете да отделите повече време за външността си, на личния си и светски живот, чувствата ще заискрят свежо, не са изключени нови флиртове и връзки. Вашите дни са – 20, 21.

ТЕЛЕЦ
Февруари ще бъде напрегнат за мнозина от Телците, последствията му обаче ще бъдат доста благоприятни. В много неща ще се наблюдава развитие, което се е набелязвало още в края на януари. През първата десетдневка, независимо от това, че е възможен спад в здравословно отношение, много е вероятно да имате успехи в бизнеса и работата си, а участието ви в амбициозни проекти явно ще ви добави увереност в себе си, ще разшири кръга от потенциалните ви партньори. В началото на месеца ще трябва да проявявате повече мекота и великодушие в общуването си с близките, може да се наложи да си откажите някои неща, да се заемете със здравето си, затова до 10-ти е по-добре да не харчите пари за незадължителни покупки. През втората десетдневка ще бъде възможно да си изясните и да се справите с ангажименти и грижи, за които до този момент все не ви е оставало време. Във връзка с работата ви е възможно да се оформят нови приятелски контакти и дори симпатии. След 21-и ще се появят множество нови ситуации и партньори, които ще ви накарат да действате, по-бързо да пренастройвате плановете си, по-активно да търсите нови възможности за своето развитие. Вашите дни са 22, 23.

БЛИЗНАЦИ

През февруари звездите ви носят много променлива обстановка, по-голям брой двойнствени ситуации, в които ще ви бъде трудно да получите еднозначен отговор или да си изясните точно своите собствени цели и задачи. При мнозина могат да се появят нови интереси, неочаквани промени в работата, не е изключено появяването на някакви временни варианти, на които не бива да разчитате твърде много. Ще ви се налага да се адаптирате към нов ритъм, в началото на месеца обаче по-лесно ще успявате с реализацията на замисленото. С настъпването на знака на Риби, след 19 февруари, ще ви се наложи да се оправяте със стари ситуации, важното е да не загубите контрола в работата и да не се преуморите от прекалена активност. В края на месеца Меркурий рязко се забавя, на мнозина Близнаци ще се наложи да се откажат от онези свои контакти и делови проекти, които ще сметнат за прекалено обременителни. До края на месеца взаимното разбирателство няма да е на висота, борбата с неразбираеми проблеми може да отнеме много сили и нерви. Някои въпроси ще се наложи да се решават още през първата седмица на март. Вашите дни са 24, 25.

РАК
Февруари ви предоставя добри възможности, за да укрепите онези свои делови контакти, които вероятно са се появили в края на миналия месец. И съпружеският живот, и обществените връзки за мнозина от Раците се изпълват с ново съдържание и смисъл, вие ще станете по-честолюбиви в работата си и напористи в общуването. При това не са изключени нападки от страна на конкурентите, които ще искат да ви извадят от равновесие, впрочем, безуспешно. Раците ще могат да установят напълно работни отношения дори с онези, които са ги смятали за непримирими врагове. През първата десетдневка на февруари вие ще имате много задължения пред други хора, общите начинания ще изискват определени ограничения, включително и финансови. Но в средата и в края на месеца се засилва водната стихия, затова ще се почувствате по-свободни в своите действия. Всички важни въпроси е по-добре да решавате самостоятелно, без да се доверявате на другите и без да съжалявате за времето, посветено на това. Възможни са важни пътувания, част от вас ще се върнат към старите си контакти, ще приключат обучението си, започнатите по-рано проекти, ще оформят важни юридически документи. Вашият ден е 26.

ЛЪВ
За вас февруари е месец с повишена активност, когато във видимия свят нараства реакцията на всякакви ваши действия. Лъвовете ще бъдат пред очите на всички, често ще ги обсъждат в обществото. Важно за тях е да си създават позитивен имидж. В резултат на умела политика те могат да станат много по-забележителни фигури, да си намерят нови компании, но някои от тях ще се наложи да се сблъскат с повишена конкуренция, с публични претенции. През първата десетдневка здравето ви ще бъде доста крехко, защитните сили на организма – намалени; ще трябва да почивате повече, да избягвате претоварванията и преохлаждането. Периодът ще бъде с много творчески контакти, в брака ще трябва да проявявате особена чувствителност и по-често да жертвате своите интереси. В бизнеса не са изключени измами, не се доверявайте на обещанията за големи печалби и лесен живот. Втората десетдневка ще донесе променливи резултати, не бързайте с изводите и обещанията, особено ако става дума за финанси. През последната третина на февруари ще трябва да превключите вниманието си върху съвместната работа, полезно е да преподредите нещо в живота си, да се отървете от наследството от миналото. Бъдете търпеливи, не чакайте бързи резултати, макар че могат да се появят нови контакти, които ще внесат много свежи емоции в живота ви.
Вашите дни са 1, 2.

ДЕВА
Границата между зимата и пролетта както винаги носи много стихийни процеси и на повечето Деви няма да им е лесно да се ориентират в този водовъртеж от събития. Началото и средата на месеца ще станат най-спокойният и успешен период, с добро взаимно разбиране в любовта, свобода във финансовите въпроси, приятни новини, свързани с работата. През първата половина на месеца може да осъществите нови контакти, да поразгледате и си потърсите модни придобивки. Не са изключени флиртове и увлечения, които със сигурност ще се окажат краткотрайни, но ще отворят пред вас цял един свят, способен да обогати вашия живот емоционално и духовно. След 14-ти общуването ще бъде възпрепятствано от най-различни обективни фактори, например, някой може да се разболее или да замине в командировка. Контролът над различните делови процеси може значително да се влоши, партньорите могат най-неочаквано да ви подведат, да променят плановете си. След 20-ти всички ваши решения ще бъдат под прицел, вие може да смените партньорите, с които работите, да обсъждате важни въпроси в брака, цената на всяка грешка ще расте. В края на месеца звездите не бързат да сключват съюз с вас, в същото време е възможен малък спад в здравословното ви състояние, множеството спешни ангажименти ще създават стрес и напрегната атмосфера в общуването. Вашите дни са 4, 5.

везни
ВЕЗНИ
Началото на февруари ще се отрази много позитивно върху настроението и външността на Везните, очаква ви приятен отдих в клубове, посещения на театри, концерти, а така също и творчески подем в работата, множество удачни ситуации в бизнеса. Вярно е, че до 10-ти в личния живот са възможни раздели, спад на самочувствието, което ще ви застави да решавате по-активно назрели здравословни проблеми. Но това няма да ви попречи да се радвате на живота и да не забравяте главните си цели за тази зима – организиране на сериозно преустройство на жилището, завършване на важни бизнес проекти, добри инвестиции в личния автомобил или дори покупка на нов. За да реализират целите си, повечето Везни ще трябва да изразходват сили и средства по-икономично. През първите две трети от месеца всичко ще се получава лесно и незабелязано, ще имате достатъчно свобода и възможности за лично развитие, но през последната десетдневка на февруари организацията в делово отношение може да се понижи, някои работни процеси – да се забавят, здравето може да ви подведе. Ако планирате малък ремонт или преместване, то може да се разтегне във времето до няколко седмици. В края на месеца Везните ще се оживят благодарение на любовни срещи, възможности за приятно прекарване на свободното време заедно с близък човек. Вашите дни са 6, 7.

СКОРПИОН
През първите дни на февруари ще ви привличат велики дела, мащабни и амбициозни проекти. През първата десетдневка Скорпионите ще искат да се изключат за известно време от всички проблеми, да се заемат с нещо лично за себе си, да решат насъщни проблеми за семейството и дома си. Въпреки това мнозина ги очакват делови командировки, активна посредническа и търговска дейност, развитие на нови делови връзки. При желание и съответна нагласа можете да прекарате този месец много ефективно. В средата на февруари се активизира вашата водна стихия, ще се появят много стари приятели, стари контакти ще започнат да ви носят голяма полза, може да се възстанови интересът към някаква творческа, интелектуална работа. През втората и трета десетдневка е полезно да ограничите до минимум външните си контакти, ще се наложи да поработите малко за бъдещето, да заложите основите на пролетните успехи, да внесете важни корекции в своята дейност. Да възобновите някакви свои стари проекти. Краят на месеца е благоприятен за вашия знак – може да получите онова, което отдавна сте загубили. Вашият ден е 9.

СТРЕЛЕЦ
През първите месеци на годината е възможно да се наблюдава известен застой в работата, който ще позволи на Стрелците спокойно да се ориентират в своите ангажименти, да отделят повече време на семейството и близките си. Този период ще приключи в края на февруари, началото на март, а засега може без да бързате, спокойно да общувате с приятели, да направите кратки пътувания, да се погрижите за колата си, да обиколите магазините. Месецът ви носи немалко положителни емоции, вдъхновение в работата и общуването с хора. Огнената стихия обаче през първите две десетдневки не е много активна, затова в повечето неща всичко ще зависи от това как ще съумеете да се договорите, да установите добро взаимодействие с останалите. Неочаквано веселие е възможно през последната десетдневка на месеца, когато пристигане на роднини или делови партньори ще преобърне живота у дома, ще ви накара да общувате активно с непознати хора и по-често от обикновено да сте на път. В края на месеца са възможни известни размествания на работното място, следва да се опасявате от дребни и по-големи сривове в бизнеса, загуба на документи, изтичане на информация. През последната седмица ще се появят приятни новини и планове, които ще повдигнат настроението ви, ще оживят общуването в любовта и брака. Вашите дни са 11, 12.

КОЗИРОГ
Вашият рожден ден вече отдавна е отминал, но вие продължавате да сте с висок тонус и мотивация, тъй като присъствието на Марс във вашия знак подтиква Козирозите към още по-напрегната работа по всички фронтове. Ако изведнъж настъпи емоционален спад, можете да си напомните, че за вас това е един от най-продуктивните периоди за цялата година. Мъжете ще имат успех в бизнеса, а жените могат да усвояват автомобила и новите си роли на работното място и вкъщи. Свободното ви време няма да бъде много, но за целия месец ще успеете да свършите много неща, може да се справите с най-тежката или неприятна работа, не си струва да я отлагате. Средата на месеца до 14-ти е по-добра за бизнеса, макар че при мнозина ще се запазят ограниченията, свързани с пари. Въпреки това, можете да получите подкрепа от нови и стари приятели, по-добре да вникнете в своите мотиви в общуването. Всичко, което касае работа, официални контакти и кредити, не бива да се отлага за втората половина на месеца, когато деловите процеси явно ще бъдат затормозени. Затова пък ще можете да отделите време за учене, за пътуване по добре познати места, за осмисляне на много важна информация. В края на месеца стари познати могат да напомнят за себе си, с покупките по-добре изчакайте поне до 21 март. Вашите дни са 13, 14.

водолей
ВОДОЛЕЙ
В началото на месеца рождениците ще бъдат доста романтични и малко откъснати от живота. Далечни хоризонти, морета, океани, екзотични страни, всякакви художествени занаяти, увлечения по музика, психология, поезия, всичко, но не и делничната рутина, ще привличат Водолеите. Някои може дори малко да преболедуват. Предимно през първите десет дни на месеца звездите изобщо не ви мотивират за активни действия. Участието в големи обществени и културни мероприятия, познанствата с образовани и интересни хора могат да открият пред вас нови перспективи, да изпълнят живота ви с нов смисъл, да ви донесат слава, усещане за успех и признание. След първите 7-8 дни обаче романтичният пламък съвсем навреме ще спадне, ще трябва внимателно да пазите здравето си, важно е да не допускате големи претоварвания и грешки в работата си. В средата на февруари – около 16-17-ти ще можете да си направите междинна равносметка и след новолунието, след 18-ти февруари, по нов начин да организирате живота си. През последната третина на месеца не са изключени домашни и работни размествания, през този нестабилен период трябва да сте по-стриктни в разходите и инвестициите на средства. За мнозина от Водолеите истинската работа ще започне едва през март. Вашите дни са 16, 17.

РИБИ
За повечето Риби февруари ще бъде плодотворен и успешен месец, когато ще се случат много важни събития в живота ви. Вие ще почувствате прилив на сили и свежи идеи много преди своя рожден ден. През първата седмица на месеца благодарение на Венера и Уран ще се появят много интересни познанства, които ще ви помогнат да промените своя имидж, стила на общуване, предпочитанията в облеклото и отдиха, да погледнете по нов начин на съществуващите лични отношения. През първата половина на месеца лесно ще установявате отношения с противоположния пол, приятелите ви ще ви помагат в работата и в решаването на проблемите. Около 14-ти обаче, поради обръщането на Меркурий е възможно много делови проекти да се забавят, да се появят неочаквани проблеми с колата, техниката, комуникациите. През втората половина на февруари са вероятни премествания, ревизия в работата, мнозина ги очакват пътуване по родните места, обучение, размествания у дома. Може да промените кръга от хора, с които общувате, или да се върнете към решаването на стари нерешени проблеми. През последната третина на месеца звездите ви тласкат към прибързани действия, през този период е по-добре да не правите големи покупки, особено кола. Ще е необходимо да проявите търпение и да отложите отговорите на всеки въпрос до 8 март, когато ще разполагате с пълната информация. Вашите дни са – 18, 19.

Границата между зимата и пролетта ще бъде най-нестабилният период през годината. За мнозина февруари ще се окаже не най-дружелюбният месец, поради множеството сложни небесни конфигурации. За да се избегне големият спад, за всички ще бъде полезно да имат известен резерв във вид на пари или добро здраве. Първата десетдневка на февруари носи рязък спад на имунитета, което ще повлияе най-вече на възрастното поколение. В същото време Венера с Уран и Марс ще ни подарят много приятни приятелски срещи, нови увлечения в сферата на изкуството.
Втората десетдневка на месеца за мнозина ще бъде повратен момент, тъй като новолунието на 17-ти идва не само с източната нова година на Свинята, но и с множество нови обстоятелства. Главните събития, разбира се, ще бъдат свързани с обръщането на Меркурий, което ще доведе до загуба на информация, проблеми с транспорта и комуникациите, възможно е в своята дейност хората доста рязко да променят своето мнение, деловият живот за няколко седмици ще затихне. Това е подходящ период за връщане в миналото, за решаването на психологически проблеми, за всевъзможни преустройства, размествания, премествания, ревизии, връщане към стари връзки, изучаване на опита от минали години.
Всички решения, които ще бъдат взети след деня на Свети Валентин, ще се окажат ненадеждни, хората често пъти ще се лутат в елементарни въпроси, през този период е по-добре да се избягват покупки, договори, споразумения. Особено сложен ще бъде периодът от 18 до 23 февруари, много от ситуациите ще се изяснят едва около 8 март.
През последната десетдневка на месеца обаче, ни очакват и добри новини. Венера пресича границата на Зодиака, което ни обещава обновление в областта на чувствата, нови връзки, смяна на имиджа, ярки цветове в облеклото, смели завоевания в обществения и светски живот.
5, 10, 14, 15, 19, 22, 28 февруари не са подходящи за планиране на важни срещи, ангажименти, начинания, покупки, решения.
За успешни действия, общуване, придобивки са подходящи 1, 6, 20 февруари.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

1 Comment

  1. 1
    КАЛИНА АВРАМОВА // February 12th, 2009 at 9:01 pm

    МНОГО ГОТИН САЙТ – СТАНА ЕДИН ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ. СУПЕР СТЕ