Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп близнаци 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп близнаци 2010

 Събитията през 2010 ще окажат влияние върху целия ви живот.
Очаква ви откриването на нови идеали и цели. Ще имате възможност да погледнете на вас и на вашите постижения по нов начин, ще бъдете изкушен да започнете живота по нов начин или да преоткриете по нов начин съществуващото. Но бъдете внимателни! Успех ще ви донесат именно минали постъпки и знания.
 gemini
Променливата Фортуна на моменти ще ви глези със своето внимание, в друг момент няма да бъде на ваша страна.
Вашата управляваща планета Меркурий често се движи напред-назад, изпълвайки вас и събитията във вашия живот с непостоянство.

2010 за вас е само началото на пътя, полагане на основи за бъдещия успех. И все пак бъдете готови и за загуби, може да ви подведат и да ви излъжат. Ако ви случат такива събития, не се предавайте, а извлечете опит от тях.

Спомнете си какво можете да правите най-добре и какво знаете най-добре. Това ще ви донесе истинска полза.

Любов и семейство
Звездите са благосклонни към сърдечните ви дела – може да откриете нова любов, която ще ви донесе истинско щастие. Семейните Близнаци ще получат поддръжката и разбирането на своята половинка.
Възможна е и появата на дете в семейството, жената Близнак може да изпита вълнението на бременноста през 2010.
В края на годината може да има усложнения в личните отношения и загуба на взаимно разбиране. Бъдете готови за компромис и помнете, че всичко е във вашите ръце.

Здраве
Отделете внимание на своя имунитет. Различни инфекции и простудни заболявания могат за дълго да ви извадят от строя, затова пазаете се.

Най-доброто време за почивка е август. Ще бъдете в центъра на вниманието, ще можете да се насладите на обстановката и на отношението на околните.

Зимата е най-неблагоприятното време за вас от годината. Затова най-добре да я прекарате с малки отсъствия от дома, има опасност от неприятности по пътя и вирусни инфекции.

Успех
Несъмнени, 2010 ще бъде пълна с късмет за тези от зодия Близнаци, чиято работа е свързана с далечни пътувания, чужди езици и работа зад граница. Но и всички представители на зодията трябва да се потрудят, защото имат нелош шанс да постигнат желаното както в кариерата, така и във финансово отношение.
Очакват ви интересни предложения за повишение на квалификацията, от които не трябва да се отказвате – новите знания, новите контакти, в бъдеще ще ви донесат успех..

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории