Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Овен 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Овен
За повечето родени под знака на Овен Новата година ще донесе толкова много събития, че не не може да бъде определена с една дум. Полети ще бъдат следвани от досадни падения, това, което вчера е изглеждало най-важното, утре ще бъде забравяно.

oven

Имате шанс да откриете в себе си нови таланти и способности, ако положите необходимото усилие и поработите върху себе си. Вие можете по нов начин да погледнете на своя живот и най-важното е, че можете да извършите промяната. Най-важното е, че вашите усилия ще бъдат възнаградени с успех.

Годината ще ви направи по-мъдри и ще ви позволи да разберете, кои от околните са искрено разположени към вас и кой само симулира приятелско отношение.

Слушайте вашето сърце и не бързайте да се причислявате към неудачниците, дори ако обстоятелствата се струпват срещу вас. Скоро всичко ще се промени.

Любов и семейство
Ако през 2009 сте започнали любовна връзка през 2010 вас ви очаква щастливо продължение. Самотните овни могат да срещнат човека, който да предизвика силни чусттва в тях – любовта и страстта ще посетят много от Овните. Каква ще бъде развръзката? Зависи от вас! Но някои Овни ще открият своята половинка през 2010.

Цялата година ще се занимавате активно със семейни дела, възможно е някой да закупят дом през 2010 или да се преместят в друг град. Някой ще трябва да се погрижат и за възрастните си родители.

Здраве
Очакват ви събития, свързани с много нерви, изискващи много време и отдаденост, следователно и здраве. Пазете се! Пролетта ще донесе много промени, опитайте са да почините и да съберете сили преди настъпването й.

Отделете внимание на храносмилателната си система, не претоварвайте организма си с тежки продукти. Лятната почивка е най-добре, ако я прекарате активно занимавайки се със спорт, като през цялата 2010 сте физически активен.

Най-уязвими са сърдечносъдовата система и бъбреците. Също така бъдете внимателни по време на пътуване в периода на слънчеви и лунни затъмнения, както и през целия декември 2010.

Успех
Във финансов план ви очакват приятни моменти – ще имате добри приходи, но и много ще харчите. В началото на 2010 не трябва да се впускате в никакви авантюри.

Праз март вашата управляваща планета Марс и Уран ще натиснат бутона на късмета до октомври и мнозина Овни ще получат работа и творчески постижения. Вие можете да се изкачите на гребена на успеха, до неочаквани висоти

Отбелязвайте закономерностите и ги използвайте в бъдещето. Това ще ви помогне да превърнете 2010 в една истински успешна година.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории