Последни Рецепти
Последни Статии

Хит цени в Lidl

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Живеем в такова време, че огато пазаруваме следним за промоции. Отделна тема е на какви цени, какви стоки, с каква надценка, с какви договрени отношения с проозводители, кой стои зад собствените марки на храните във веригите… сугласете се, че следим за промоции и пазаруваме такива.
И това е тенденция от няколко години.
Затова споделяме и тази информация с вас:

Лидл България предлага 50 артикула от своя постоянен асортимент на още по-атрактивни цени.
Няколко поредни седмици през октомври веригата ще радва клиентите си с различни предложения на ниски цени, по-изгодни в сравнение с цените на същите продукти за последните 3 месеца.

lidl store

Хит цени на 50 продукта от постоянния асортимент на Lidl

Специалните предложения на Lidl обхващат различни групи, които са сред основните покупки на ежедневното пазаруване – прясно месо, предложения от “Фурната на Lidl”, продукти от охладената витрина, напитки и други артикули от постоянния асортимент на веригата.

Атрактивните предложения са поредната стъпка в дългосрочната стратегия на веригата да предлага богато разнообразие от продукти с максимално добро съотношение между качество и цена. Продуктите с ниски цени са със специално обозначение в магазина и не са част от акция или друга ценова отстъпка.

Всяка седмица селекцията от продукти ще се обновява и ще предложи на клиентите разнообразие от ключови продукти за всяко домакинство. По този начин веригата ще осигури още една възможност за изгодни предложения на качествени продукти, затвърждавайки своята позиция на лидер както в ценово отношение, така и по отношение на продуктовите иновации

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории