Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп лъв 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп лъв 2012
horokop lyv avgust

За родените под знака на Лъв 2012 ще е поредната победна година – те ще вземат надмощие над себе си, над обстоятелствата, над уж „неразрешимите“ проблеми и над финансовата си нестабилност. Като цяло Лъвовете и Драконите се разбират добре, тъй като притежават подобни качества. Така че 2012 г. е вашата година. Винаги и навсякъде ще получавате това, което искате и което заслужавате.

Очаква ви признание от страна на околните, както и получаване на награди, премии и привилегии (особено ако напомняте тактично за заслугите си). През 2012 г. не е разумно да отказвате участието си в различни проекти, които със сигурност ще ви донесат добър доход. Колкото са по-сложни задачите, толкова по-добре ще се чувствате морално и материално. През пролетта ви очаква приятна среща, която може би сте чакали с нетърпение.

През 2012 г. родените под знака на Лъв могат като нищо да си сменят партньора, дори ако са с него от дълги години. Драконът предизвиква жажда за нови впечатления и ако се почувствате отегчени в компанията на партньора си, просто ще си потърсите нова любов, която да превърне всеки един ваш ден в празник. Но се постарайте да избягвате прибързаните решения, а ако партньорът ви не успява да внесе разнообразив във връзката ви, това зависи и от двамата, затова поемете вие инициативата и внесете оживление във връзката ви. За такива неща имате истински талант.

Колкото повече работите през 2012 г., толкова повече ще постигнете. Енергията ви трябва да е насочена в градивна посока, не се разсейвайте в спорове с колегите или просто другите хора. Поставете си конкретна цел – тя е по-лесна за постигане, отколкото си мислите. Ако вече отдавна мечтаете за нещо в професионалната сфера, действайте сега и няма да сгрешите.

През 2012 г. родените под знака на Лъв могат да имат проблеми със сърцето. Бурните емоции, изблиците на драконов гняв и различните обосновани и безпочвени вълнения могат да предизвикат аритмия или стенокардия. Затова си пестете нервите, а като превантивна мярка се подлагайте на воден масаж и други водни процедури – те са идеални за борба със стреса.

През 2012 г. родените под знака на Лъв могат да очакват успех в творческата дейност, там, където вътрешният им огън ще успее да сгрее сърцата и на други хора. Това важи за всички сфери, в които личният пример може да увлече много хора.

Контролирайте самолюбието си, но не чакайте другите да си спомнят сами за заслугите ви и напомняйте за тях, за да получите повече от очакваното.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории