Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп дева 2012

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп дева 2012
horoskop deva avgust

През 2012 г. родените под знака на Дева ги очакват промени във всички области. При това промените ще са главно за добро. Не се пазете от тях и не се опитвайте да се задържите в привичната за вас обстановка. Колкото сте по-инертни, толкова повече поводи за съжаление ще имате през годината на Дракона. Стремете се с широка крачка към своето щастие и благополучие. 2012 г. е период за затвърждаване на предишните ви успехи и получаване на нови блага.

Възможно е да си помислите, че вече сте достатъчно добре. И с това ще сгрешите, защото сте в състояние да задържите всичко, което ви е скъпо и при това да се развиете и в нова посока. През 2012 г. родените под знака на Дева могат да сменят всичко – партньора си, местожителството си, работата си, имиджа си. И всички промени ще са за добро, стига да сте наясно какво целите с тях и какво искате да постигнете.

През 2012 ви очакват много нови и интересни неща. Може да се влюбите до полуда и да извършите постъпки, които никой не очаква от вас. При това семейното ви положение няма да играе роля. През годината на Дракона при родените под знака на Дева е вероятно да има много раздели и разводи, но представителите на знака няма да страдат от самота, тъй като самите те ще бъдат инициатори за прекратяване на връзката поради появата на нов обект на любов. Постарайте се обаче да не действате изцяло под контрола на емоциите. Едно избухване може да приключи също толкова неочаквано, колкото е започнало.

В кариерата на родените под знака на Дева се забелязва интересна тенденция – всичко, от което сте се оплаквали през 2011 г. може да изчезне като дим. Възможно е да се отървете от омръзнал ви шеф, да получите предложение за нова длъжност или работа в друга компания, където гарантирано ще си паснете на мястото.

През 2012 г. родените под знака на Дева трябва да заобикалят отдалече заведенията за бързо хранене, тъй като слабото им място ще е храносмилателната система. Колкото и странно да звучи това за тези почитатели на чистотата, Девите могат да пострадат от натравяне дори от небрежно измит плод или зеленчук. Избягвайте също така да купувате продукти, докосвани пред вас от чужди ръце.

Девите ще постигнат най-значителни успехи в онези сфери, където тяхната „земност“ ще въспира неразумните пориви на другите, както и там, където мъдрите им съвети ще спомогнат за намаляване на напрежението и търканията.

Постарайте се външният ви вид да съответства на вътрешните ви стремежи. Ако за целта ще трябва да се промените съществено – направете го, това ще ви помогне да постигнете целите си.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized