Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Рак 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Рак
За родените под знака на Рака 2010 ще бъде една удивителна година на изводи и резултати. Ще получите, по заслуги за всчико, което сте направили в миналото.

Ще имате възможност да реализирате най-съкровените си желания, да изпълните и най-смелите си мечти. Не винаги става въпрос за материални успехи. Някой ще намери най-накрая смисъл на живота или ще разбере с какво наистина иска да се занимава, в какво направление иска да продължи неговия живот.

canser

Очаква ви сериозна промяна в кариерата и в личнич живот, възможни са премествания, пътувания, установяване в друг град и страна.
Няма да се размине без неприятности като загуба на много нерви и материални неща – възможни са кражби, спорове, предателство от близък човек. За плахите и срамежливи представители на Рак тази година може да бъде изпитанието, което ще ги промени и ще ги направи по-силни.

Свикнали сте да се доверявате на вашата интуиция и затова следвайте през цялата година нейните знаци, независимо дали ще ви се сторят странни или не.
Случаен събеседник, прочетена книга, дочута фраза могат да се окажат пълни с много информация за вас.

Любов и семейство
Семейството е важно условие за вашето щастие и през тази година много от представителите на Рака ще могат да създадат своето семейство. Във втората половина на 2010 е възможна и любовна история с щастлив край.

Семейните представители на Рака може да изпитат леко разочорование, състояние присъщо им като на впечатлителни и емоционални натури.
Не трябва да правите резки движения, дори да ви се струва, че вашият партньор, вашата пловинка е станала чужда. Изчакайте, ще дойде скоро отново време да се радвате на това, което имате.

Здраве
Проблеми със здравето ще са характерни в началото на годината. Пазете се от инфекциозни заболявания през януари-февруари и декември. Ако мисълта ви е заета с профилактика на болестта то народната медицина и балансираната диета ще ви помогнат.
Трябва да обърнете сериозно внимание на храната и начина на хранене, защото съшествува риск от развитие на алергии или заболяване на черния дроб.

Най-доброто време за почивка през 2010 е август – септември. Есента ще ви донесе душевен и енергиен подем. Изпозлвайте това време за да се наслаждавате пълноценно на живота.

Успех
Признание ви очаква далече от дома. Пазете отношенията си с вашите съученици и стари приятели. Благодарение на тях ще преживеете добри и лоши времена,
През януари бъдете внимателни с нови запознанства, възможна е съдбовна среща, която ще изиграе значима роля в живота ви.

Май и юни това е вашето време, вашият звезден час – бъдете нащрек. Съдбата ще се обърне с лице към вас, не изпискайте късмета, а го хванете здраво. Отхвърлете стеснителност и вътрешен страх и бъдете щастливи.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории