Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Лъв 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Лъв
В годината на Слънцето Лъвът ще падари на своите бликзи ярки събития. Това ще бъде време на активно познание.

Предстои ви много да научите и в частност такава наука, като душевна щедрост. Близките ви ще се нуждаят от вашата поддръжка и внимание.

leo

Лъвовете ги очакват сложни и много интересни събития – конфликтите не само ще донесат разочорование, но ще покажат истинската страна на нещата, загубите ще ги научат да гледат фислосфски на живота. Постоянно ще получават през 2010 нови знания и житейски опит.
 
Марс ще се задържи в знака на Лъва почти половин година, като по този начин ще създава ту препятствия, ту предпоставки за новите начинания. В началото на годината бъдете готови за удари от вашите конкуренти и завистници – този период просто трябва да се преживее, без озлобление и без да правите предвадливо изводи.
 
Не трябва да доказвате на никого, че вие сте царят на животните. Спокойно, околните и без вашето участие могат обективно да преценят мащабността на вашата личност.
 
Любов и семейство
Тези, които имат връзка могат да поискат обратно своята свобода. В първата половина на 2010 година се въздържайте от такива решения. След разрива ще последва примирие и нищо освен основание за упрек в бъдеще няма да получите.
Бъдете търпеливи, пазете и развивайте вашата любов. През лятото ще забравите за противоречията и ще ви вълнуват други проблеми.
Самотните лъвове ще могат да подредят добре живота си. Да търсят своята половинка успешно в началото на лятото и то близко около себе си, до хората с които са заедно. Протегнете ръка и ще докоснете щастието, толкова лесно, колкото никога.

Здраве
Заедно със заложените в бъдещето успехи през 2010 вие имате можете да изберете и здраве и болест. Изцяло от вас зависи дали ще бъдете здрав или болен, затова дайте си заслужена почивка и си пазете нервите!

Отпуската е най-добре да планирате за юни. През годината се погрижете за почистване на организма и това ще ви помогне да избегнете усложнения със сздравето.

Успех
Тази година ще изпитате много притеснения, които понякога ще изглеждат ненужни и безкрайни, но само на пръв поглед. Всъщност, през 2010, вие строите вашето бъдеще и през тази година поставяте основите, блогопроятното начало за вашата успешна кариера.
 
Финансовият успех ще дойде по-късно, а сега ще ви се наложи да работите в перспектива. Това, което ще посеете през 2010 ще жънете през 2011.

Като се започне от 10 март вашият късмет ще расте. Но не се посвешавайте на егоистични цели, огледайте се и подкрепете тези, които се нуждаят от вашата подкрепа.
 

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории